Değerli Sonnokta okurları, bir haftayı daha geride bıraktık.

Yine dopdolu bir gündemle karşınızdayız.

Geride bıraktığımız haftada neler yaptık gelin birlikte bir göz atalım.

***

Trabzon’un Değirmendere mevkiinde vatandaşın tepki gösterdiği çöplerin ortadan kaldırılması için ‘Şehrin göbeğinde bu nasıl görüntü’ başlığı ile kamuoyunun dikkatini çektik.

***

Trabzon’da siyasetin nabzını yine yakından takip ettik. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in üzerinde mutabık kalındığını günler öncesinden siz değerli okurlarımıza duyurduk.

***

Beşikdüzü’nde tartışmalara neden olan ve Arap yatırımcıya satılan Şehit Üsteğmen Erdal Kutoğlu Parkı’ndaki ağaçların mahkemenin durdurma kararına rağmen kesilmesine gösterilen tepkilere gazetemizde geniş yer verdik.

***

Trabzon’da İŞKUR tarafından belediyeler ve kurumlara alınacak toplam bin 500 kişilik kadro için başlayan başvurulara ilk günden rekor sayıda başvuru yapılmasını ‘Umut Kuyruğu’ başlığı ile sizlere aktardık.

***

Trabzon’da dolmuşların yenileneceğini Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’nın ağzından sizlere duyurduk.

***

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’un ilçeleri için açıkladığı aday listesini günler öncesinden yayımladık.

***

Avrasya Üniversitesi’nin 5 fakülte isteğini manşete taşıdık.

***

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı AK Parti Trabzon’da 18 ilçe belediye başkanının belli olduğu aday tanıtım programına tüm detaylarıyla birlikte gazetemizde geniş yer verdik.