Kıymetli Sonnokta okurları, bir Pazar günü daha birlikteyiz.

Geride bıraktığımız haftada taşıdığımız haberleri gelin hep birlikte bir göz atalım.

***

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili görevini sürdürürken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Murat Zorluoğlu’nun Trabzon’a gelişini ve perde arkasında yaşananları tüm detaylarıyla birlikte sizlere aktardık.

***

CHP’nin İYİ Parti ile ittifak yapacağını ve ittifak adayının Prof. Dr. Atakan Aksoy’un olduğunu kamuoyuna duyurduk.

***

İlçe Belediye Başkanları röportajlarımıza devam ettik. Bu sefer ki durağımız CHP’nin Trabzon’da tek kalesi olan Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik ile yaptığı yatırımları, yapamadıklarını ve ilçenin sorunlarını dinledik.

***

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ile birlikte Trabzon’da turizmi masaya yatırdık. Turizmde gelinen noktayı, sorunları ve yapılması gerekenleri gündeme taşıdık.

***

Trabzon’da siyasi nabzı yine iyi takip ederek gündemi belirledik. Ortahisar Belediyesi başkan adaylığı için CHP ve İYİ Parti’nin gündeminde Volkan Canalioğlu olduğunu sizlerle paylaşan ilk gazete olduk.

***

Yine yaptığımız araştırmalar sonucunda MHP’de Büyükşehir Belediye başkan adaylığına eski milletbekili İbrahim Çebi, Ortahisar Belediye başkan adaylığına ise eski milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu isimlerinin düşünüldüğünü sizlere ilk olarak aktaran sonnokta gazetesi oldu.

***

Her zaman olduğu gibi yine siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarına ses olmaya bu sorunları ilgili makamlara iletmeye devam ediyoruz. Trabzon’un Araklı İlçesi Bereketli Mahallesi Horozoğlu mevkiinde vatandaşların yol sorununu ilgili makamlara duyurduk.

***

Bir haftayı daha bu şekilde sonlandırırken bizi takip etmeye devam edin diyoruz.

Kalın sağlıcakla.