Maça iyi başlayan ilk 32 dakika içerisinde 3 gol bularak normalde galibiyeti garantileyen Trabzonspor için neler yazacaktık neler!

Yanal bu kez taşları yerine oturttu..

Oyuncularını çok iyi motive etti.

Eleştirileri dikkate alıp hatalarından arındı.

Trabzonspor çok güzel bir oyundan sonra Alanyaspor’u topa tuttu, çok rahat galibiyet aldı.

Beşiktaş maçı öncesi moral buldu..

Alanyaspor 2 yerli 9 yabancıyla oynarken 6-7 yerli futbolcuyla oynayan Trabzonspor’u yakın takibe alan Lucescu Trabzon’a geldi.

Milli takımın iskeletini bizimkiler oluşturacak..

Tüm bunları kafamızda kurarken, 45. dakikada Verner Lov’un golünü de nazarlık olarak kabul ettik, umursamadık.

***

Bilemezdik ikinci yarıda her şeyin allak bullak olacağını, düğün evi gibi şen şakrak stadyumun, cenaze evine dönüşeceğini.

Aslında dikkatlerden kaçmaması gereken bir şey var. Bir tarafta 39’uncu dakikada yaptığı iki değişiklikle maçı 3-0’dan kurtaran bir teknik adam, diğer tarafta takımı 3-0 galipken maçı kaybeden diğer teknik adam.

Bu arada Sayın Hocam, madem ki Mustafa Akbaş’a inanıyor, güveniyorsun, Lucescu’nun da onu izlemek için geldiğini söylüyorsun, o zaman böyle bir durumda ne diye onun bunun baskısıyla oynatmıyorsun?

Bu arada o kadar milyon Euro’lar verip oyuncular almışız ama, Trabzonspor’un en iyisi düne kadar Burak’larla, Sosa’larla, Kucka’larla oynamayı hayal bile edemeyen Bizim Abdulkadir..

Ayrıca ne kadar yetenekli olduğunu bildiğim kaleci Uğurcan’a da çok üzüldüm.

Çocuğu öyle bir ortamda attı ki sahaya, bir çuval inciri berbat etti.

Son olarak derim ki, Bu Ersun Yanal’ın bu saatten sonra Trabzonspor’da devam etmesi, taraftarı, camiayı umursamamaktır, başka hesaplar peşinde koşmaktır.