YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Nokta Atış - 26.04.2024 Nokta Atış - 26.04.2024

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Akçaabatlıların teveccühünü alarak yeniden Akçaabat Belediye Başkanı olan Osman Nuri Ekim, seçim sonrası değerlendirmelerde bulunarak Akçaabatlılara teşekkür etti. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Akçaabat’ımız için yeni bir dönem başlıyor. Sizlerin desteği ve güveniyle Akçaabat'ın belediye başkanı olarak yeniden seçilmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Biliyoruz ve inanıyoruz ki Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet, uyarısını ve takdirini sandık aracılığıyla bizlere ifade eder. Her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde de milletimiz hür iradesiyle sandık yolu ile mesajlarını bizlere iletmiştir. Artık seçim süreci geride kaldı ve hep birlikte Akçaabat'ın geleceğini inşa etmek için kolları sıvama zamanı geldi. Hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Halkın takdiriyle yeniden göreve getirilen Başkan Ekim’i tebrik ediyoruz.

SEÇİM SONUÇLARI HAYIRLI OLSUN!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon'a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz.” dedi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, seçilen belediye başkanlarını tebrik ederek görev dönemlerine başarı dileklerini iletti. Çelebi sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçimler artık geride kaldı. Tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız. Mesleki eğitim, istihdam politikaları, vergi reformu, şehirlerimizin deprem direncinin artırılması, yeni sanayi havzaları oluşturulması, sektörlerin yeşil ve dijital dönüşüme hazırlanması için yoğun şekilde çalışılmalıdır. İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çalışmaya devam edeceğiz.” Başkan Çelebi, seçim döneminde kendilerini ziyaret eden belediye başkan adaylarına iş dünyasının beklentilerini anlattıklarını ve rapor olarak sunduklarını da belirterek, “Şehrimizin ve iş dünyamızın beklentilerini dile getirdik. Bu beklentilerimizin birçoğunun da adayların vaatleri arasında yer almasından memnuniyet duyduk. Şimdi bu vaatlerin takipçisi olacağız ve elbirliğiyle şehrimizi daha ileriye taşımak için çalışacağız. Toplumun ve reel sektörün beklentilerinin karşılanması için ortak akılla yönetimi de önemsiyoruz.” dedi.

BU SATIŞA DESTEK OLMAYACAĞIM

İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Emre Katipoğlu, partisinden istifa etti. Önceki gün istifasına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Katipoğlu, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener; siz önce iyi parti kongrelerinde sizinle birlikte hareket eden bizleri sattınız, Türkiye genelinde birçok kongrede yapılan hainlikleri görmezden gelerek sizin yanınızda olanları sattınız, Cumhurbaşkanlığı seçiminde en son raddeye kadar bekleyip ‘Kazanacak adayı destekleyeceğiz.’ deyip kazanma ihtimali çok yüksek olan Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sattınız, siz ‘Cumhurbaşkanı adayımızdır.’ deyip Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına yardımcı başkan adayı olarak önerdiğiniz Ekrem İmamoğlu’nu sattınız, siz ülkücü kardeşim dediğiniz 6-7 ay önce öve öve bitiremediğiniz Mansur Yavaş’ı sattınız, siz bu yerel seçimlerde birçok il ilçede eski AK Parti adaylarını aday çıkartıp dün ve bugün yanınızda olanları sattınız. Bu kadar satışa artık emre Katipoğlu olarak ben destek olmayacağım. İYİ Parti kurucu yönetim kurulu üyesi olarak iyi partiden büyük bir gururla ve onurla istifa ediyorum.” ifadelerini kullandı. Yerel seçimlerden istediği sonuçları alamayan İYİ Parti’den bakalım başka istifalar gelecek mi.