HEPİMİZ AYNI TAVANIN BALIKLARIYIZ

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve dernek üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Trabzon Artvinliler Derneği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinde çalışan Artvinli personeller 2019 ve 2024 yılları arasında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret ederek plaket ve forma takdim ettiler. Başkan Zorluoğlu’nun Trabzon şehrine çok büyük hizmetleri olduğunu dile getiren Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Biz kendisinden hep razı olduk. Başkanımız çok değerli çalışmalar yaparak bu şehrin marka kent olmasına büyük katkılar sağladı. Bundan sonraki yaşamında kendisine sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice günler dileriz.” dedi. Trabzon’da yaşayan Artvinlilerin birlik ve beraberlik duygusunu çok önemsediğini belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu da, “Artvin çok güzel bir şehir, bir sevda. Biz bu coğrafyada hepimizi aynı tavanın balıklarıyız. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanımız ve Trabzon'da yaşayan tüm Artvinli hemşerilerimiz çok kıymetli ve değerlidir bizim için. Hepsinden Allah razı olsun.” dedi.

BAŞKAN ULAŞILABİLİR OLMALI

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Aziz Baş, AK Parti Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın’ı misafir etti. Aydın’ı şubede ağırlayan Baş, seçilecek belediye başkanlarının ulaşılabilir olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Aziz Baş, “TSGİAD olarak tüm siyasi partilere açığız, eşit mesafedeyiz. Projelerini dinliyoruz. Ergin başkanımızı hepimiz tanıyoruz. Dostluğumuz var. İş insanları belediyeler ile iş birliği içinde olmalıdır. Belediye başkanları ulaşılabilir olmalıdır. İş insanları ve vatandaşlar belediye başkanına direk ulaşmalı, özel kalemi ile değil. İş dünyası olarak bizler belediye başkanlarımız ile şehrimiz için ortak proje yapmaya açığız. Biz çalışıyoruz, ülkemize katma değer sağlıyoruz. Belediyeden projelerimize destek isteriz.” dedi. Ortahisar belediye başkan adayı Ergin Aydın, “İş dünyasını bizler de önemsiyoruz. Sizler ekonomiye katkı sağlıyorsunuz. Sizlerin yapacağı her türlü projeye ben de katkı sağlayacağım. Kendim de bir iş insanıyım. İş dünyası ile ilgili bir çok konuya hakimim. Allah nasip eder bu göreve seçilirsem, şehrimizin kıymetli iş insanları ile ortak projeler yapıp, birlikte çalışıp, birlikte başaracağız. Şehrimizi birlikte kalkındıracağız.” diye konuştu.

MÜCADELEMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Nokta Atış - 30.04.2024 Nokta Atış - 30.04.2024

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Başkan açıklamasında şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, biz kadınları anlatırken; ‘Dünyada her şey kadının eseridir…’ diyerek kadınların ne kadar güçlü olduğunu vurgulamıştır. Evet; biz şefkat dolu, merhametli, güçlü olduğumuzu, dahası her şeye layık olduğumuzu biliriz. Keşke Atamızın o günkü vizyonu bugün layıkıyla anlaşılabilseydi. O zaman ne savaşlar ne de ölümler olurdu… Bizlerin en büyük arzusu kadınlara eşit fırsatlar tanınması, özgür olmamız, saygıya layık olduğumuzun bilinmesidir. Adaletli bir yaşamı hak ediyoruz. Kadınların yaşam hakkı dışında en çok mücadele etmek zorunda olduğu; siyasal ve eşit temsil, eşit işe eşit ücret, kız çocuklarının eğitim hakları bile çok görülüyor. Maalesef ülkemizde bu zor ve ağır mücadeleyi kadınlar olarak hâlen yapmak zorunda kalsak da bu mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Güçlü Türkiye için güçlü kadın şarttır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’müz hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm kadınlar nezdinde kutlu olsun.” Bizler de bu vesileyle tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.