SIK SIK BİR ARADALAR

Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Cumhur İttifakından aday gösterildiği günden beri sahada. Büyükşehir Adayı Ahmet Metin Genç ile birlikte sık sık bir araya geliyor. Ortahisar’a nasıl yatırımlar yapılması gerektiğini konuşuyorlar. Projeleri beraber ve tam uyum içerisinde yürütüyorlar. Yıllardır aynı teşkilatlarda görev yaptıklarından birbirlerini de iyi tanıyan iki isim. Özellikle Trabzon aşığı olmaları da bu şehre çok şey katacaklarını düşündürüyor.

DOKUNMADIK HANE BIRAKMADIK

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan adayı olarak tekrar açıklanan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim adaylığının açıklandığı günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Ekim, “Seçim çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımızla, esnafımızla, mahalle sakinlerimizle tekraren bir araya geliyoruz. Görev süremiz boyunca, yaklaşık beş yıldır bu ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Seçimden seçime mahallelerimize giden halkımızın karşısına çıkan bir yönetim anlayışımız asla olmadı. Bu anlamda alnımız açık bir şekilde vatandaşımızın karşısına çıkıp destek talep ediyoruz. Gönül Belediyeciliği kapsamında vatandaşlarımıza hizmet aşkı ile 2019 yılında çıktığımız bu yolda her daim halkımızın yanında olduk. Site ziyaretlerinde, esnaf ziyaretlerinde, kadın ve gençlik programlarında, çay ocağı sohbetlerinde, düğünlerde, cenazelerde ve programlarımız kapsamında yediden yetmişe sürekli halkımızla bir arada olduk. İlçemizi karış karış dolaştık. Bütün mahallelerimize görev süremiz boyunca birkaç kez giderek oradaki mahalle sakinlerimizle sohbet ettik. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda girmedik gönül, dokunmadık hane, tutmadık el bırakmadık. Vatandaşlarımızın sevgisine mazhar olarak birinci dönemimizi tamamlamak üzereyiz. Ziyaretlerimizdeki aldığımız olumlu dönütler neticesinde 2019 yılında aldığımız oy oranını daha da yukarılara taşıyarak bu seçimde de Cumhur İttifakı olarak birinci parti çıkıp ortak akılla hizmet ve eser siyaseti ile şehrimize yatırımları kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Nokta Atış - 11.05.2024 Nokta Atış - 11.05.2024

ORTAK AKIL VURGUSU

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İş Dünyası Buluşması’na katıldı. Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ile AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin de katıldığı buluşmada, iş dünyasının yerel yönetimlerden öncelikli talepleri dile getirildi. Buluşmada konuşan Aydın, yerel yönetimlerde başarı için ortak aklın önemine değinerek, “Şehrin bileşenlerinden gelen ortak akılla yürüyelim noktasındaki görüşler gerçekten bize de güç veriyor. Bugün yerel yönetimlerde başarılı olabilmemiz için ortak aklı ortaya koymamız lazım. İş insanlarımızın projelerimize destek vermesi ile birlikte ortaya koyacağımız çözüm önerilerimiz halkımızın birçoğunun memnuniyetini sağlayacaktır.” açıklamasında bulundu. Aydın açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ben yaptım oldu olgusu ile değil de toplumun ortak paydası ile çalışarak ortaya koyacağımız projelerimiz halkımıza daha iyi hizmet sunacağından, böylelikle sıkıntıların da ortadan kalkacağını düşünüyorum. Odalarımızın ve üniversitemizin ortak görüşe katkı vermesi ile birlikte şehrimizin en iyi yere geleceğine inanıyorum. 31 Mart seçimlerinden sonrası için ortak çalışma gerçekleştireceğimize olan inancım ile şimdiden herkese teşekkür ediyorum.”