YEREL SEÇİM ÖNCESİ TOPLANDILAR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı Trabzon'daki oda ve borsaların müşterek değerlendirme toplantısı Trabzon Ticaret Borsası’nın (TTB) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya TTB Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi,  Of TSO Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral ile 3 kurumun yönetim kurulu üyeleri ile genel sekreterleri katıldı. Toplantıda yerel seçim öncesi yerel yönetimlerden beklentiler, sektörlerin talepleri ve çözüm önerileri ile diğer konular ele alındı.

TOGG’U DENEYİMLEDİLER

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) TOGG”u, öğrencilere deneyimleme fırsatı sundu. Geçtiğimiz haftalarda başlatılan ve önceki gün sona eren “TOGG Kampüste, Şimdi Sıra Sende” temasıyla yapılan çekiliş ile aracı sürmeye hak kazanan öğrenciler, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'nın makam aracıyla Merkez Kanuni Kampüsü’nde, TOGG ile test sürüşü yaptı. Düzenlenen etkinlik ile birlikte “Yerli ve Milli Araç” olan TOGG’u daha yakından tanıma fırsatını yakaladıklarını belirten öğrenciler, “TOGG'un teknolojisini ve üretimindeki yenilikleri yakından görme fırsatı yakaladık. Bizim için çok özel bir deneyim oldu. Sürüş öncesinde önce aracı inceledik ve daha sonra test sürüşümüzü yaptık. Rektörlük yönetim ekibine, bu fırsatı bize sağladıkları için teşekkür ediyoruz.” diyerek TOGG’un yerli ve milli üretimde önemli bir örnek olduğunu vurguladılar. Öğrencilerin test sürüşü öncesinde açıklamada bulunan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise “Üniversite olarak bu etkinliği düzenlememizdeki amaç; öğrencilerimizin TOGG’u daha yakından tanımalarını sağlamak ve yerli teknolojinin önemine dikkat çekmekti. Malumunuz, Milli ve Yerli Aracımız TOGG’u, birkaç ay önce Üniversitemize almıştık. Bu sürüş heyecanını öğrencilerimizle de paylaşmak istedik. Üniversite olarak öğrencilerimize yerli ve milli üretim kültürünü aşılamaya devam eden etkinliklerimizi sürdüreceğiz.” dedi. Rektörlük önünden başlayan ve Kanuni Kampüsü içerisinde devam eden test sürüşü, yine Rektörlük önünde tamamladı. Düzenlenen çekiliş ile birlikte Takım Kaptanı dâhil 4’lü gruplardan oluşan 20 takım, TOGG’u önümüzdeki günlerde de test etmeye devam edecek.

Nokta Atış - 28.04.2024 Nokta Atış - 28.04.2024

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE DİKKAT!

Trabzon'un Vakfıkebir, Beşikdüzü, Akçaabat, Ortahisar, Of ve Araklı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine bağlı; Yalıköy Mahallesi, Küçükdere Mahallesi ve Aydoğdu Mahallesi’nde yarın 09.00 ile 14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine bağlı; Deregözü Mahallesi ve Ballı Mahallesi’nde yarın 09.00 ile 12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine bağlı; Denizli Mahallesi’nde yarın 08.30 ile 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı; Karlık Mahallesi’nde yarın 08.30 ile 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı; Doğanköy Mahallesi’nde yarın 09.00 ile 15.30 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon’un Of ilçesine bağlı; Saraçlı Mahallesi ve Tekoba Mahallesi’nde yarın 09.00 ile 15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı; Turnalı Mahallesi’nde 18 Mart’ta 09.00 ile 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı; Merkez Mahallesi ve Yolgören Mahallesi’nde yarın 09.00 ile 09.15 15.45 ile 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı; Merkez Mahallesi’nde yarın 09.15 ile 15.45 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Duyurmuş olalım.