ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI!

Cumhur İttifakı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’ın geçtiğimiz hafta açıkladığı projelerde engelli bireyleri de unutmadı. Aydın, engellilere yönelik yapacakları çalışmaların da, engellilik durumunun kişi ve ailesi üzerindeki etkisini en aza indirecek fiziksel, çevresel ve sosyal ortamı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Aydın, “Engelli kişileri, yaşamı sınırlı bireyler yerine; hayatın içinde, üretime katılan ve ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilen, sosyal yaşam içinde kendisine yer edinebilen; bağımsız bireyler haline getirmek asli görevimizdir. Bu kapsamda ‘Engelsiz Yaşam Parkı’ adını verdiğimiz projeyle “Kent merkezinde dezavantajlı ailelerimizin evlatlarını güvenle bırakabilecekleri içerisinde eğitim atölyeleri, kütüphaneler ve park bulunan merkezimizi ivedilikle halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

BEŞİKDÜZÜ HAK  ETTİĞİ HİZMET ALACAK

Beşikdüzü'nde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak öne çıkan Barış Öztürk, Beşikdüzü'nün geri kaldığını ve hak ettiği hizmeti yıllardır bulamadığını toplantılarda sıkça dile getiriyor. Eksiklere dair üç boyutlu ve videolu anlatımlar ile sunduğu projeler ise Beşikdüzü halkı tarafından ilgiyle takip ediliyor. Katıldığı toplantılarda projelerini somut şekilde Beşikdüzü halkına anlatan Öztürk, bu anlamda Beşikdüzü adayları arasında öne çıkmayı sürdürüyor. Köylere yaptığı ziyaretler ile göz dolduruyor, organize edilen toplantılara katılım oranı ise dikkatlerden kaçmıyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Barış Öztürk'ün düzenlediği kıraathane, mahalle ve köy toplantılarında salonların ve mekanların doluluk oranı, her geçen gün artış göstererek devam ediyor. Beşikdüzü'nün birçok alanda hızla ilerleyebileceğini vurgulayan Öztürk, tüm alanlarda geliştirdiği projelerini her fırsatta halka aktarıyor.

''SEVDAM TONYA'DIR''

Nokta Atış - 27.04.2024 Nokta Atış - 27.04.2024

Tonya Bağımsız Belediye Başkan Adayı Veysel Kurt, kendilerine yönelik incitici üslubu reddederek kucaklayıcı olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bağımsız aday Kurt: “Fani bir bağımsız adayım. Altı aydır sahadayım. Ne saha çalışmamda ne de kürsü açıklamalarımda ötekileştirici dil kullanmadım, ‘kucaklayacağım’ dedim. ‘Seveceğim’ dedim. Seveceğim dememden, çok rahatsız oldunuz. Koca koca bakanlarla, vekillerle geldiniz, "Sirk cambazı" dediniz. "Korsan siyasetçi" dediniz. "Gölgemizde işgalci" dediniz. "Medya trollerinizle bir faniye hep birlikte saldırdınız. Bugüne kadar görmediğiniz, işitmediğiniz, yok saydığınız bir bağımsız Veysel’e ordularla saldırdınız. Aday benim ve adayınızdan başkasına lafım olmamıştır. Her lafınızda on yıl önceye gitmeler, arayıp vatandaş tehdit etmeler, beni destekleyen vatandaşın bahçesinden geçen suyu kesmeler. Şimdi de çok cici görünmeye çalışmalar.

Kusuru bir bağımsız faniye atmaya çalışan ısmarlama cümleler. Bende saldırı olmaz, ağır söz olmaz, iftira olmaz, oy için yalan olmaz, söylediğini inkar olmaz. Sevmekten başka kusurum olmaz. Halkımız her şeyi görüyor.

Hezeyanda bulunuyorum ve tekrarlıyorum, sizden partiliyim. Hepinizi seviyorum. Sevdam halkımız ve Tonya'dır.”