Nokta Atış - 27.04.2024 Nokta Atış - 27.04.2024

BİZ GERÇEK BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, hizmet belediyeciliği kavramını ön plana çıkararak hizmet ettiklerini belirtti. Şehirlerin altyapısını, üstyapısını baştan sona imar ve ihya ettiklerini kaydeden Mumcu, “İktidar olduktan sonra 'marka şehirler' dedik, şehirlerin eli yüzü açığa çıkmaya başladı. Devasa projelerle, iktidarımızdan güç alarak bütün millete hizmet ettik. Sonra Sayın Cumhurbaşkanı'mız 'gönül belediyeciliği' dedi. En güzel örneğini Trabzon’umuz da gerçekleştirdik. Türkiye'nin hiç görmediği belediyeciliği bizler yaptık. Partimizin, ‘Hizmet ve Eser Siyaseti’ vizyonu, yerel yönetim geleneğine dayanmaktadır. Partimiz her alanda olduğu gibi, yerel yönetimlerde eser ve hizmet siyasetinin, demokrasi ve kalkınma atılımlarının öncüsüdür. ‘AK Parti Belediyeciliği’ artık bugün bir markaya dönüşmüştür. ‘Gerçek Belediyecilik’ denince akla partimizin gelmesi bu başarısının sonucudur.” dedi.

YENİ DÖNEMDE DESTEK İSTİYOR

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor. Akçaabat’ı sokak sokak, mahalle mahalle gezen Başkan Ekim; vatandaşlarla bir araya geliyor. 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine sayılı günler kala tempoyu daha da arttıran Başkan Ekim, Ramazan Ayı dolayısıyla Akçaabatlı vatandaşların iftar sofralarına konuk oluyor; şehirdeki genç öğrencilerle fırsat bulduğu her an hasbihal ediyor. Başkan Osman Nuri Ekim, her yerde ve herkese yeni dönemde Akçaabat için yapacağı projeleri anlatıyor; destek talep ediyor. Başkan Ekim, “Akçaabatlılarımızın derdi bir; sevdası bir. Bizim sevdamız Akçaabat’ımızdır. Akçaabat’ımıza gönülden bağlıyız. Şehrimizi şahlandırmaya kararlıyız. Yeni dönemde de projeler yükselecek; Akçaabat’ımız gelişecek. Bugüne kadar yediden yetmişe tüm hemşehrilerimin destekleriyle birlikte başardık; bugünden sonra da yine birlikte başaracağız. Her zaman Akçaabat’ımızın yararına olanın peşinden koştuk; yine koşacağız. Biz, birlikte güçlüyüz. Biz, birlikte şehrimizi kalkındıracağız.” dedi.

SORUNLARI ADIM ADIM ÇÖZECEĞİM

Trabzon’un 1 No’lu Beşirli Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Faruk Erdem, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahallesinin eksiklerini bildiğini belirterek projelerinden bahseden Erdem, “Mahallemin sorunlarını öncelikli sırasına göre adım adım yapmak için uğraşacağım. Çöp konteynırlarının az olduğu mahalleleri tespit ederek burada çöp konteynırlarının sayısını artıracağım. Boş, virane evlerin yıkılması ve bozuk yollarımızın onarımı için belediyemizle gerekli yazışmaları yürüteceğim. Kadınlarımız için belde evi talebinde bulunacağım. Ayrıca kadınlarımızın belli aylarda çeşitli aktiviteler planlayarak, sosyalleşmesini sağlayacağım. Mahallemize semt pazarı kurmak ve muhtarlığımıza web sayfası açtırmak için uğraşacağım.” dedi.