AKÇAABAT DAHA MODERN GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK

Nokta Atış - 23.04.2024 Nokta Atış - 23.04.2024

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’ta yapacağı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını anlattı. Ekim, “Akçaabat Çarşı Bölgesi’nde yapılan sokak sağlıklaştırma çalışmaları k a p s a m ı n d a Ağanoğlu ilkokulunun önünden başlayarak İstiklal Caddesi’nin sonuna kadar olan alanda binaların dış cepheleri yapılarak tabelalarda standardizasyon sağlandı. Zemin iyileştirme çalışmalarıyla kaldırımlar genişletildi. Cadde boydan boya aydınlatma elemanlarıyla donatılarak estetik bir görünüm kazandı. Kamera sistemleri kurularak vatandaşlarımızın güvenli vakit geçirmelerini sağlandı. İstiklal Caddesi trafikten arındırarak yayalaştırıldı ve burada açık AVM Modeli uygulandı. Yeni dönemde ise İstiklal Caddesi’nin ve Orta Cadde’nin devamı Ziraat Bankası’na kadar olan bölgede aynı şekilde çalışmalar yaparak bu bölgeyi de turizme kazandıracağız. Tüm bu düzenlemeler Akçaabat’ın siluetini değiştireceği gibi şehrin turizmine de katkıda bulunacak. Modern, fonksiyonel ve estetik görünüm kazanan Akçaabat’ımızı daha çok turist tarafından ziyaret edilecek.” dedi

ORTAHİSAR’DA TARİH YAZACAĞIZ!

Cumhur İttifakı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, “Bizim Türk siyasetine yola çıkışımızın temelinde de belediyecilik ve başarılar yer alır. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda 94 yılında sergilediği hizmet anlayışı, gösterdiği performansı itibarıyla milletin gönlüne taht kurdu ve Türkiye’nin lideri oldu. Bizlerde Trabzon’umuzda Ahmet Metin Genç Başkanımızın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde el ele, gönül gönüle yeni hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz. Cumhur İttifakı ruhu ile 31 Mart’ta Trabzon’da tarih yazacağız. İnanıyorum ki; Ortahisar’da da tarih yazacağımız bir dönem olacak” dedi.

GENÇLERİN VE HALKIN SESİNE KULAK VERECEĞİZ

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Yıldızlı ve Söğütlü Mahallelerindeki kafeleri dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin ve vatandaşların beklenti ve taleplerini dinleyen Kalyoncu, sorunlarına çözüm bulma sözü verdi. Ziyaretler sırasında gençlerle Spor, Kültür, Sanat ve Eğitim gibi konular üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirildi. Osman Kalyoncu, Akçaabat Belediye Başkanlığı görevine geldiğinde gençlerin ve halkın sesine kulak vereceğini vurguladı.