GENÇLER DE "ERGİN AYDIN" DİYOR!

Nokta Atış - 24.04.2024 Nokta Atış - 24.04.2024

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın sahada toplumun her kesiminin büyük ilgisi ile karşılaşırken en büyük teveccühü gençlerden alıyor.

Gençlerin ilgilisinin kendisine büyük güç verdiğini her fırsatta dile getiren Aydın, “Trabzon sokaklarında gençlerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençler için sayısız proje, yatırım ve çalışmalar yapıldığını bizlere ifade ediyorlar. Bu ziyadesiyle memnuniyet verici bir durum. Bu sözleri gençlerimiz tarafından duymak bizlere ayrı bir motive sağlıyor. Muhalefet partileri istedikleri kadar gençlerimizle alakalı karamsarlık pompalasınlar, biz gençlerimizle ilgili en doğruyu yapmaya devam ediyoruz; gençlerimizi eğitime, bilime, teknolojiye yönlendirmeye devam ediyoruz. Gençlerimizi Türkiye Yüzyılı aydınlığına kavuşturduk. Ortaya büyük bir hedef koyduk, bu hedefin adı Türkiye Yüzyılı'dır. Bizler "Gençler milletimizin ümididir." derken hamaset yapmıyoruz, hakikati dile getiriyoruz” dedi.

14 -28 Mayıs Seçimlerinde gençlerin ekseriyeti Cumhur İttifak’ına oy verdiğini hatırlatan Ergin Aydın “Gençlerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızla birliktedir. Bunu nereden biliyoruz? Hani diyordular ya "Gençler size oy vermeyecek." Hani diyordunuz ya "14 Mayısta gününüzü göreceksiniz." Evet, günümüzü gördük; 31 Mart mahalli İdareler seçiminde de Allah’ın izniyle gençlerimiz Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Ahmet Metin Genç diyecek. Ergin Aydın diyecek ve yine günümüzü göreceğiz” ifadelerini kullandı.

İslam’ın Rehberliğinde Bilgiden Bilince

İl buluşmaları kapsamında Gümüşhane’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gümüşhane Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen "İslam’ın Rehberliğinde Bilgiden Bilince" isimli programa katıldı. Burada bir konuşma yapan Prof. Dr. Erbaş, Kudüs’ün Hz. Ömer döneminde farklı inançtan, mezhepten ve ırklardan insanların huzur içerisinde yaşadığı bir yer olduğunu fakat haçlıların gelmesiyle birlikte bu huzurun bozulduğunu belirtti. Prof. Dr. Erbaş, “637 yılında Hazreti Ömer Kudüs'ü İslam diyarı yaptığında esasında en büyük sevinci Yahudiler yaşadılar. Orayı Hazreti Ömer 'Darü's-Selâm' yaptı sevgili gençler. Darü's-Selâm ne demek? Barışın yurdu. 400 sene devam etti Hz. Ömer’in Darü’s-Selâm yaptığı Kudüs’teki farklı inançlardan, ırklardan, hatta mezheplerden insanların barış içerisindeki yaşama süreci. Ne zaman ki bugünkü batılıların yine ataları olan haçlılar, 1099 yılında Kudüs'ü işgal etti. Yine büyük bir katliam. Kaçabilenler kaçtı, hayatını kurtaranlar kurtardı. Kudüs, Darü’s-Selâm'dan Darü'l-Harb yani kaosun, savaşın, kavganın yaşandığı bir yer haline geldi. Kimler yüzünden? Bugünkü batılıların ataları, haçlılar yüzünden. Şimdi 1099'dan 1187'ye kadar. 88 sene bu zulüm sürdü. Bu işgal 88 yıl sürdü. Daha önce bu zulüm 88 yıl sonra bitmiş idi. Şimdi bekleyecek miyiz 88 yılı. Ben 88 yıl beklemeyeceğiz diye düşünüyorum” dedi.