SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM ZAFER BİZİMDİR!

Nokta Atış - 27.04.2024 Nokta Atış - 27.04.2024

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu 31 Mart'ta daha güçlü bir şekilde oy kullanmaya gidilerek son sandıkların sayımının tamamlanması ve imza altına alınmasına kadar sandıklara sahip çıkılması mesajı verdi. Millet iradesinin tecelli ettiği demokrasimizin temel taşı olan sandıklara bu seçimde de sahip çıkmak boynumuzun borcudur diyen İl Başkanı Mumcu, “Her seçim izlediğimiz bayat senaryoları bir kez daha sergilemeye çalışıyorlar. Milletimiz müsterih olsun! Algı oyunlarına, manipülasyonlara takılmadan bu zorlu süreci de tamamlayacağız. Yeter ki sandıklara sahip çıkalım, inanın zafer bizidir” ifadelerini kullandı.

HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, katıldığı bir TV programında Ortahisar’ı alacağız, diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert çıktı: “teröriste selam gönderen, işbirlikçileri ile DEM’lenenlere bu şehirden oy çıkmaz. Hevesleri kursaklarında kalacak.” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere yönelik yaptığı değerlendirmede Ortahisar’da yarışı ilk sırada tamamlayacaklarını iddia etti. Genel Başkan Özel’in seçimle ilgili sözlerine cevap veren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Şehrimizde katıldığı mitingde seçimi kaybedeceklerini anlayınca her zaman olduğu gibi algı oyunlarına başladılar. Algılarla seçmeni etkilemeye çalışıyor. Bunlar beyhude uğraşlar.” diye konuştu. Çebi: “İstanbul’da şehir hastanesinin yolunu yapmayan zihniyet gözünü şehrimize dikmiş. Görevde olsalar Trabzon Şehir Hastanesinin yapımını engellerler. Ancak İstanbul’da olduğu gibi şehrimizde yatırımlara engel olamayacaklar. 31 Mart’ta aziz milletimiz hem ülke genelinde hem de şehrimizde gerekeni söyleyecektir.”

ÜMİT ÇEBİ’DEN DAVET

Saadet Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi, Trabzon’a ve Trabzonspor’a yapılan haksızlıklar, hukuksuzlara karşı 23 Mart Cumartesi günü saat 14.00 de Meydan Parkında geniş katılımlı bir basın açıklaması düzenleyecektir. Ümit Çebi çağrısında: “Bu basın açıklaması, Trabzon'a ve Trabzonspor'a yapılan haksızlıkları dile getirerek, adaletin sağlanması için güçlü bir çağrı olacaktır. Tüm Trabzonluları ve Trabzonspor taraftarlarını bu önemli etkinliğe katılmaya ve sesimizi duyurmaya davet ediyoruz. Birlikte, hak ve adalet için omuz omuza verelim.” İfadelerine yer verdi.