ÇOBAN’IN GENÇ MEKTUBU
AK Partili Servet Çoban diyor ki; “Ortahisar Belediye Başkanlığı için de Ahmet beyin daha aday yapılmayacağı hususunda görüşlerin olduğu söylenmekte ve bu bizi bir partili seçmen olarak üzmektedir. Yani Ahmet Metin Genç’in siyasi geleneğe Belediyecilik ruhuna aykırı ne yapmış ki aday gösterilmeyecekmiş bilmiyorum. Ahmet beyi aday göstermeyecek olanların herhalde bu soruya bir cevabı vardır. Eğer Ak Parti Ahmet beyi aday göstermezse bunun “Vebal’ ini siyasi hayatı boyunca çeker. Biz istiyoruz ki iyiler kalsın. İyilerin kıymeti bilinsin. Çöpe atılmasın. İdealist İnsanlar kolay yetişmiyor. Eğer Ahmet Bey idealist bir kişiliğe sahip olmasaydı bu kadar mücadeleyi vermezdi. Ve, Sayın Ahmet Metin Genç seni seviyoruz. Trabzon seni seviyor. Siirt seni seviyor. Mardin seni seviyor. Kızıltepe seni seviyor. Aksaray seni seviyor. Trabzon ve Türkiye için daha nice hizmetler inşallah.”

ORTAHİSAR’DA İSTİFA
Ortahisar Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve yeniden meclis üyeliği için dün istifa etmeleri gereken iki başkan yardımcısı Firar Bayrak ve Kemal Çoban istifa dilekçelerini belediyenin ilgili birimine iletti. Başkan yardımcılarından istifa etmesi beklenen Abdullah Uraloğlu ise istifa etmedi.

AYDINLIKEVLER’DE TURAN SESLERİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan ve çalışkan yapısıyla tanınan Oktay Turan, 2019 yerel seçimlerinde muhtar adayı olarak Aydınlıkevler Mahallesi’ne hizmet vermek için yola çıktı. Doğduğu, büyüdüğü mahallesine hizmet etmek isteyen Turan, mahalle sakinlerinden de büyük destek görüyor. Projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Turan, “tüm çocuk parkları ve merkezi yerlere kamera sistemi kurmak, dolmuş ve yol sorunlarını çözmek, merkezi bir yere banka ATM’lerini koymak, tüm ihtiyaç sahibi öğrenci, yaşlı ve engellilerin belirlenip gerekli yardımların yapılması ve bu kişilere 12 ay kumanya yardımında bulunulması öncelikli hedeflerim arasında. Sürekli büyümekte olan mahallemize yeni bir okul ve lise yaptırılması da projelerim arasında. Tabiiki bunların dışında her bir mahalle sakininin her türlü sorununu çözmek de görevimiz olacaktır” dedi.

GÜZEL İŞLER DE OLUYOR
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü başarılı işlerin altına imza atmaya devam ediyor. Gençlerin çağın gerekliliğine ulaşması noktasında her yeni günde değişik projeler geliştiren Trabzon MEM, şimdide öğrencilere pek çok yeteneği bir anda kazandıran münazara alanında liselerarası yarışma düzenliyor. Trabzon İl Milli Eğitim ve ANADER işbirliğinde başlatılan liselerarası münazara yarışmasına TÜGVA ve Ortahisar Belediyesi’nden de destek geldi. İmzalanan protokolle birlikte TÜGVA ve Ortahisar Belediyesi de yarışmanın ana destekçilerinden oldular.

ESMER AÇIKLIYOR
Tonya’nın sevilen isimlerinden Eğitimci- Yönetici Ahmet Esmer, AK Parti Tonya Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunu bugün gerçekleştiriyor. Tonya için yaptığı çalışmalarla bilinen Esmer, “Tonya’mız için bugüne kadar yaptığımız hizmetlere artık belediye meclisinde destek koyacağız. Her şey Tonya için” dedi.

Editör: Haber Merkezi