REVİ’NİN LİDER ÖZELLİĞİ
Trabzon AK Parti teşkilatı, İl Başkanı Haydar Revi başkanlığında başkente adeta çıkarma gerçekleştirdi. Ankara’da Trabzonlu bakanlarla tek tek görüşen teşkilat mensupları şehrin sorunlarının yer aldığı raporları başkente taşıma fırsatı buldular. Başkente çıkarma yapan 90 kişilik Trabzon heyeti ile birlikte AK Partili vekillerde ziyaretlere eşlik etti. Ziyaretlerde İl Başkanı Haydar Revi’nin lider özelliği bir kez daha dikkat çekti.

YATIRIM ADASI HEYECANI
AK Parti teşkilatının Ankara ziyaretleri kapsamında bir araya gelinen Trabzonlu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank şehri ilgilendiren konularla ilgili yüreklere su serpti. Birçok proje ve yatırım ile ilgili elini taşın altına koyacağının garantisini veren Varank özellikle Yatırım Adası’nın kendisini çok heyecanlandırdığının altını çizdi.

SEÇİMLERDE TAZE KAN
AK Parti teşkilatının Ankara çıkarmasında yerel seçimlerde hiç şüphesiz gündemin ana maddelerinden biri idi. Başkentte yapılan görüşmelerin ardından Büyükşehir, Ortahisar ve ilçe belediyeleri için düşünülen isimlerde konuşuldu. Başkentten çıkan ortak karar yerel seçimlere taze kan adaylarla gidilmesi konusu oldu.

HEDEF BÜTÜN İLÇELER
Yerel seçimler için ortaya ciddi de bir hedef koyan AK Parti teşkilatı Büyükşehir ve tüm ilçelerde galibiyet için kenetlendi. Tüm teşkilat mensuplarının yerel seçimler için var gücü ile çalışması gerektiği konusunda hem fikir olunurken gençlik kolları, kadın kolları, il ve ilçe yönetimlerinin gece gündüz demeden çalışma yapmaları konusunda uyarılarda da bulunuldu.

KAPIM HERKESE AÇIK
AK Parti Trabzon teşkilatını kabul eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kapısının herkese açık olduğunu belirtti. Sadece Trabzon’un değil ülkenin dört bir yanından gelen herkesin derdine derman olmak için enerjisini sarfettiğini belirten Soylu, Trabzon’un mega projelerinin takibinde olduğunu da teşkilat mensuplarına bildirdi.

ERDOĞAN İLE GELECEKLER
Trabzonlu dört bakanın şehre ne zaman gelecekleri merak konusu olmuştu, bu soru işareti de netlik kazandı. Trabzonlu bakanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde kısa bir tatil programı için geleceği Rize ziyaretinde kendisine eşlik edecekler. Trabzon bu şekilde bakanları ile buluşmuş olacak.

VAATLER GERÇEKLEŞSİN
Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, İl Başkanı Haydar Revi, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il yöneticileri, ve bazı STK temsilcilerinin katıldığı başkent ziyaretinin ardından teşkilat yeniden heyecan bulurken bakanların verdiği projelerin takibi sözleri ile de keyifler yerine geldi. Şimdi Trabzonlular, AK Parti iktidarının vaatlerini hayata geçmesini bekliyor.

Editör: Haber Merkezi