ÜST DÜZEY GÜVENLİK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Trabzon Atatürk Alanı, Tarihi Belediye Binası önünde miting düzenledi. Havanın yağmurlu olmasına rağmen miting için vatandaşlar alana akın etti. Erdoğan’ın, mitingi öncesinde bölgede geniş çapta güvenlik önlemleri alındı. Alanın etrafı komple bariyerlerle çevrilirken, Atatürk Alanı’nda mitinge katılacak vatandaşlar aramalardan geçerek bölgeye alındı. Atatürk Alanı’na araç trafiği ile ulaşılabilecek alanların, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne ait kamyonlarla kapatıldığı görüldü.

TANZİM TRABZON’DA
Türkiye’de ilk olarak İstanbul ve Ankara’da açılan tanzim satış noktası Trabzon’da da önceki gece gece kurdu. Her ne kadar Trabzon’da tanzim satış noktasının kurulmayacağı iddia edilmiş olsa da o nokta kuruldu. Tanzim satış noktasından ilk meyve sebze de dün geldi. Tanzim satış noktasına meyvelerin gelmesi ile birlikte ilk müşteriler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon mitingi nedeniyle meydanda toplanan polis memurları oldu.

EKİM HIZ KESMİYOR
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Dokunulmadık gönül bırakmayacaklarını her fırsatta dile getiren Ekim, “Yükselen güçlü Türkiye, şehirlerinin mamurlaşmasıyla özdeş büyüyecektir. Güzel Akçaabat’ımız da Yükselen Türkiye’nin önemli bir remzi olacaktır” dedi. Yürüttüğü seçim çalışmalarında önemli mesajlar veren AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’e, 25. dönem ve 26. dönem Trabzon Milletvekili olan Ayşe Sula Köseoğlu da Akçaabat sokaklarında eşlik ediyor.

TEŞEKKÜRLER TRABZON TEŞEKKÜRLER ORTAHİSAR
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine yoğun katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Bütün dünyada mazlumların ve masumların umudu haline gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Trabzon’da ağırlamaktan büyük bir sevinç ve mutluluk duyduklarını ifade eden Genç, “Bugün, Trabzon bir kez daha farkını göstermiştir. Her fırsatta Trabzon’a ve bölgemize muhabbetini ve alakasını ifade eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrımıza bastık. Milletimizin sevgisi ve ilgisinden güç alan Cumhurbaşkanımız Trabzon’dan moral bularak ayrıldı. 15 yıldır gecesini gündüzüne katarak milleti için hem yurtiçinde hem de yurtdışında olağanüstü bir çaba gösteren Cumhurbaşkanımıza karşı görev ve sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getirebilmek için Meydan Parkı’nın hınca hınç dolduran bütün hemşerilerimize teşekkür etmeyi borç bilirim. Şehrimize yaptığı bütün ziyaretlerde Cumhurbaşkanımızı bugüne kadar hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bundan sonra da asla yalnız bırakmayacağız. Ve Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda canımızı dişimize takarak büyük bir mücadele ortaya koyacağız. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerine ulaşması için Türk milleti elinden gelen gayreti ve çabayı ortaya koyacaktır. Bu vesilelerle bölgemize sayısız yatırım ve projelerin kazandırılmasını sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingine yoğun bir katılım gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

AMAN DİKKAT!
Akçaabat Ziraat Odası Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir uyardı ve dedi ki: “Akçaabat Ziraat Odası Tarımsal Danışmanlık ekip arkadaşlarımız ile yapmış olduğumuz çiftçi ziyaretlerinde fındık bahçelerinde kozalak akarı zararlısının fındık bahçelerinde yoğun olarak görüldüğünü tespit ettik. Fındık Kozalak Akarlarının gözle görülmeleri zordur. Ancak gözlerin kozalak şekline dönmesi ile varlıkları kolaylıkla belirlenir. Fındık Kozalak Akarlarının oluşturduğu içi sarı, dışı yeşil gal şeklindeki oluşuma halk arasında “Kozalak”,”Fındık Gülü” veya “Mantar” denilmektedir. En az fındık kurdu kadar önemli bir zararlıdır.”

Editör: Haber Merkezi