TRABZON DEĞERE BİNDİ
Trabzon her zaman değerliydi elbette ancak en çok da yenilenen İstanbul seçimlerinde değere bindi. 23 Haziran seçimleri öncesi herkesin aklında, fikrinde, dilinde Trabzon. Millet İttifakı’nın adayı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzonlu olması şüphesiz bunun baş sebebi. İstanbul’da ne kadar İmamoğlu’na laf etmeye çalışan kişi varsa hepsi Trabzon’u diline doladı. Kimi Yunan dedi, kimi Rum, kimi bilmem ne. Ama şu bir gerçek ki Trabzon her zaman değerliydi, sadece daha da değere bindi.

BAYRAM GİBİ BAYRAM
Önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan bayramlaşmaya geliyor. Hemen ardından Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu. Turhan daha önceki gün şehirdeydi. İftar programına katıldı, açıklamalar yaptı. Bakan Soylu ise epeydir şehirden uzaktaydı. Bayram, teşkilatlar adına adeta bayram olacak. Ekrem İmamoğlu ise bu süreçte Trabzon’a kısa süreli bir cenaze merasimi için gelmişti. Bakan Soylu ve Turhan’ın Meydan Parkı’ndaki bayramlaşma programı bayramın 1. günü (Yarın) saat 16.00’da yaypılacak. İmamoğlu ise yarın akşam kente gelecek. İmamoğlu ise, bayramın 2. günü (Çarşamba) saat 12:00’da Meydan Parkında halkla bayramlaşacak. Her iki buluşmada da olağanüstü bir kalabalık olması bekleniyor.

BIYIK’IN TFF MESAJI
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, TFF Başkanlığına seçilen Nihat Özdemir'e 2010-2011 göndermesinde bulundu. Özdemir'e yeni görevinde başarı dileyemeceğini ifade eden Bıyık, "Onların başarısı Trabzonspor'un başarısızlığı üzerine kurulmuştur" dedi. Başkan Bıyık konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından şu değerlendirmede bulundu: "Türkiye Futbol Federadyonu (TFF) başkanlığına seçilen Fenerbahçe eski Asbaşkanı Nihat Özdemir'e başarı dilemek isterdim ama onların başarısı Trabzonspor'un başarısızlığı üzerine kurulmuştur. Bu şehrin evlatları, bu şehrin 2010-2011 şampiyonluğunu gasp edenlere hakkını helal etmiyor!.. Yeryüzündeki tüm mahkemelerce, Trabzonspor'un şampiyonluğunu çaldıkları tasdik olunanlara başarı dileyemem!.."

CORA’DAN TFF TEBRİĞİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri için tebrik mesajı yayınladı. Ülkemiz futbolunda adaleti tesis ederek, kulüplerimizin sahada yarışmacı kimliği ile ön plana çıkabileceği bir ortam oluşturmalarını temenni ettiğini ifade eden Milletvekili Cora, “Ayrıca TFF yönetim kuruluna seçilen çok değerli ağabeyim Sayın Yılmaz Büyükaydın ile birlikte Sayın Mustafa Hacıkerimoğlu, Sayın Mehmet Baykan, Sayın İsmail Erdem ve Sayın Ali Düşmez'e da yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Başarılı olmalarını ümit ediyorum. Allah utandırmasın. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Cora öte yandan yarın Meydan Parkı’ndaki bayramlaşma programına tüm Trabzonlu hemşerilerini davet etti.

GENÇ'TEN KUTLAMA
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında şu ifadelere yer verdi: Mübarek Ramazan ayını siz değerli halkımızla birlikte eda etmenin huzurunu ve heyecanını yaşadık. İnşallah, Ramazan Bayramımızı da birlik ve beraberlik içinde kutlayacağız. Bayramlar; sevinçlerimizi, mutluluklarımızı, heyecanlarımızı paylaştığımız; küskünlüklerin ve dargınlıkların bir kenara itildiği sevgi ve paylaşmanın doruğa çıktığı mübarek günlerdir. Bütün hemşerilerimizin, bütün Trabzonluların ve bütün İslâm âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyoruz, tebrik ediyoruz. Bütün hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten, en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan Bayramımız hayırlı, uğurlu olsun...

Editör: Haber Merkezi