MARKA DEĞER BÜYÜYECEK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mücahit Yanılmaz’ı makamında ağırladı. Çalışmaları ve projeleri hakkında Yanılmaz’ı bilgilendiren Zorluoğlu, Trabzon'un 4 bin yıllık tarihi ile bölgesinin lider kenti olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Trabzon'un önemli hizmetler aldığını kaydeden Zorluoğlu, “Devam ettiğimiz ve yeni yapacağımız projelerimizle Trabzon'umuzun marka değerini daha da büyüteceğiz” dedi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Yanılmaz ise Başkan Zorluoğlu'nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Atilla Ataman, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir ve AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı İrfan Çelik hazır bulundu.

GEÇMİŞ OLSUN EFSANE
1976-1977 Türkiye 1. Ligi'nde gol kralı olan Trabzonspor’un efsane futbolcusu Necmi Perekli kalp ameliyatı geçirdi. 71 yaşındaki efsane isim için Trabzonspor’dan şu açıklama yapıldı: “Efsane futbolcumuz ve gol kralımız Necmi Perekli'ye İstanbul Kolan Hastanesi'nde Prof. Dr. Ergun Demirsoy tarafından bypass ameliyatı gerçekleştirilmiştir. Sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiğimiz efsane futbolcumuz Necmi Perekli'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.” Gazetemizin köşe yazarı Aras Perekli’nin de kardeşi olan efsane isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

TALEPLER BAKANA İLETİLDİ
AK Parti Trabzon Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret etti. Trabzon’daki talep ve yatırımları görüştüklerini kaydeden Cora, “Ayrıca geniş bir zaman ayırarak bakanlık politikaları üzerine bizleri bilgilendiren Bakanımız Sayın Selçuk’a çok teşekkür ederiz” dedi.

EN GÜZEL MİRAS
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Organ Bağışı Haftası ile ilgili bir takım etkinlikler hayata geçecek. Etkinlikler şöyle: “4 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 10.00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde “Bırakacağınız En Güzel Miras Organ Bağışıdır” adlı panel, 5 Kasım 2019 Salı günü saat 15.00’de Uzun Sokak Konak Camii önünden başlayıp Atatürk Alanı’nda sona erecek yürüyüş, 5-9 Kasım 2019 tarihleri arasında Forum Alışveriş Merkezinde “Organ Bağışı” Temalı resim sergisi, 8-10 Kasım 2019 tarihlerinde, saat 09.00-20.00 arası Forum Alışveriş Merkezi’nde kurulacak olan stant.” Bu etkinliklerle birlikte organ bağışının önemi halka anlatılıp bilinç oluşturulmaya çalışılacak.

BAŞARILI ÇALIŞMA
Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Neşe Ay, Avrupa Konseyi yerel ve bölgesel yönetimler kongresinin 37. Genel Kurul toplantısına katıldı. Ay toplantı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Avrupa Konseyi yerel ve bölgesel yönetimler kongresinin 37. Genel kurul toplantısı Fransa’nın Strazburg kentinde yapıldı.

Kongrede Türk heyetinin başarılı çalışmalarından dolayı bütün ekibi tebrik ediyor, görevlerinde başarı dileklerimi sunuyorum. Bizlere gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için Türkiye’nin Avrupa Konseyi daimi temsilcisi Büyükelçi Kaan Esener beyefendiye sonsuz saygı ve teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi