ZİHNİ’NİN AÇIKLAMASI

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Ahmet Uğur Zihni’den dikkat çeken bir açıklama geldi. AK Partinin oturmuş bir teşkilat yapısının ve kurumsal kimliğinin olduğunun altını çizen Zihni, “Aday adaylarımızın isimleri kullanılarak gerek sosyal medyada gerekse yazılı ve görsel basında yapılan açıklamaların kesinlikle doğru olmadığını, bazı basın kuruluşlarında adeta tehdit dili kullanılmasını tasvip edilemez bulduğumuzu saygıdeğer kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz” dedi. Aday belirleme süreci ile ilgili çalışmalar genel merkezimiz tarafından titizlikle sürdürülmekte iken kamuoyunu etkileme amaçlı organize çalışmaların AK Partiye bir katkı sağlamadığını vurgulayan Zihni, “Bu şekilde yapılan çalışmaların ne partimize ne de aday adaylarımıza bir katkısı vardır. Aksine bu şekilde yapılan çalışmalar aday adaylarımıza zarar vermektedir. Genel merkezimizin ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu karar sonuç karardır. Bu karara hem parti teşkilatlarımız hem de aday adaylarımız uymakla mükelleftir. AK Parti mensubiyetini ortaya koyan kişilerin bu kararları tartışması partimizin temel ilkelerine aykırıdır” ifadelerini kullandı.

AKSOY İŞ BAŞINDA

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy vatandaşla buluşup proje ve çalışmalarını hız kesmeden anlatmaya devam ediyor. Aksoy, dün gazetemizi de ziyaret ederek bizlere de çalışmalarını anlattı. Aksoy, Trabzon’un sıkıntılarını bildiğini ve bu sıkıntıları aşmak adına proje üretip kollarını sıvadığını belirtti. Aksoy, gazetemizi ziyaretinin ardından da Kireçhane’de kurulan semt pazarında vatandaşlarla buluştu. Aksoy, çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceğini ve vatandaşla her gün, her an buluşacağını belirtti.

ORTAHİSAR’DA SEÇİM VARDI

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde kayyum atanan ve seçim kararı alınan Ortahisar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde dün seçim heyecanı yaşandı. Zaman zaman gerilimlerin yaşandığı kongrede mevcut başkan Serkan Selim ile Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Ömer Hakan Usta yarıştı. Açık oylamanın yapıldığı seçimlerde oyların 239’unu alan mevcut başkan Serkan Selim Ortahisar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı oldu. Rakibi Ömer Hakan Usta ise 129 oyda kaldı.

KARAHASAN BAŞVURDU

Kapatılan Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde uzun müddet çalıştıktan sonra emekliye ayrılan, bir dönem AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten Neşet Karahasan Ortahisar Belediye Meclisi üyeliğine aday oldu. Müracaatını Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altuntaş’a veren Karahasan, “Trabzon’a hizmet etmek gibi bir sevdamız var. Bu sevda için bir yola çıktık. Yolumuz açık olsun” dedi.

CEKETİNİ ASSA KAZANIR

Dün gazetemize gelen bir telefonda geçen konuşmayı sizlere aktarıyoruz: Nedir bu aday gösterilmeyenlerin tavrı böyle. Ben yoksam kimse olmasın mantığı hoş bir şey değil. Özellikle AK Parti’de ben diye bir şey yok. Herkesin varlığı Tayyip Erdoğan’a bağlı. Halk da kimsenin kaşına gözüne oy vermiyor, varsa yoksa Tayyip Erdoğan diyor. Kimse kendini bir şeymiş gibi satmasın. Tayyip Erdoğan hangi koltuğa ceketini assa yine kazanır.”    

Editör: Haber Merkezi