KARDEŞ ZİYARETİ
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay’ın kardeş kuruluşlarından Türk Kızılay’ı Trabzon Şube’sini ziyaret etti. Trabzon’da bağımlılıkla mücadele için yola çıkan ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi’nin katkıları ile kente kazandırılan YEDAM ekibi ile Kızılay Trabzon Şube Başkanı Dr. Oğuz Kara’yı makamında ziyaret eden Boz, YEDAM’la ilgili bilgi verdi.

Boz, Kızılay’ında Yeşilay gibi insanların yardımına koştuğunu ifade ederek “Hem Türk Kızılayı hem de Yeşilay insanlığa faydalı hizmetler yapıyor. Kızılay gerek kan ihtiyacı, gerekse doğal afet ve yardıma muhtaçlara yardımı, Yeşilay’da bağımlılıkla mücadelede halkımızın yardımına koşuyor. İki kardeş kuruluş olarak Trabzon’da da birlikte projeler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

DOĞAN’A SÜRPRİZ
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’a, Fenerbahçe karşısında alınan 2- 1’lik galibiyet gerçek bir doğum günü hediyesi oldu. 43 yaşına basan Ertuğrul Doğan’a, Oltan Köleoğlu Enerji tarafından alınan locada Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve bazı yöneticiler sürpriz yaparak gününü kutladılar.

Maçtan önce Ertuğrul Doğan’ın yakınlarının da bulunduğu bir ortamda yapılan sürpriz doğum gününde “Sana bir de Fenerbahçe galibiyeti hediye edeceğiz” taahhüdünü de futbolcular sahada yerine getirince Trabzonspor Başkan Yardımcısı hayatında unutulmayacak anılar arasına 1 Şubat 2020 tarihini de kaydetti.

İTİRAZ SÜRECİ BİTİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. Personel Alım İlanı başvuru sonuçlarına itiraz sürecinde sona geliniyor. Başvuru değerlendirme sürecinin ardından uygun şartları taşıyan adayların listesinin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin (www.trabzon.bel.tr) TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün (www.tiski. gov.tr) ve Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi'nin (www.trabsu.com.tr) internet adresleri üzerinden duyurulmasının ardından başlayan itiraz süreci bugün saat 17.30'da son bulacak.

CORA BİSİKLETTE
Avukat Osman Cora Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği tarafından düzenlenen Kanser Haftası etkinliklerine katılarak bisiklet sürdü. Cora bu anları sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı: “Türk Radyasyon Onkolojisi Derneğince düzenlenen Kanser Haftası etkinliklerine katıldık. Farkındalık için pedal çevirdik. Başta Dr. Eda Küçüktülü olmak üzere emeğe geçen herkese çok teşekkür ederiz.”

15 BİN ÜYE 150 BİN OY
Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkan Adayı Orhan Bal çalışnmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bal “Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar’da 15 bin üye 150 Bin oy alacak. Yapacağımız proje kapsamında çalışmalarla hedefe ulaşacağız. Ortahisar’da Milliyetçi Hareket Partisi olarak en aktif parti olacağız. Bizle herkesle el ele gönül gönüle birlikte çalışacağız.” dedi.

TOKTAŞ’IN ACI GÜNÜ
Karadeniz Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı, Turizm Tanıtım Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Toktaş'ın babası hayatını kaybetti. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Necip Toktaş bugün Kırklareli'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Baba Toktaş’a Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyoruz.

KİLİS DE GEÇTİ!
Kilis’te şehir içi ulaşımda dün itibarıyla kartlı sisteme geçildi. Kilis’in nüfusu 142 bin civarında, yüzölçümü bin 521 kilometrekaredir. Trabzon’un nüfusu ise 750 bini aşkın, yüzölçümü ise 4 bin 685 kilometrekare. İki şehrin sosyal, ekonomik tarihini ve durumunu kıyaslamıyoruz bile. Bu sözlerimizden Kilis’i hor ya da küçük gördüğümüz kesinlikle anlaşılmasın. Kilis çağa uygun şekilde gerekeni yapmış. Ancak Trabzon, 2014’te büyükşehir olmasına ve bu denli turizm, ticaret, sosyoekonomik hareketliliğine rağmen hep bu türlü gelişmelerin gerisinde kalıyor. Nedeni ise çok konuşup tartışıp uygulamaya geçemememiz! Atı alan Üsküdar’ı geçiyor, Trabzon ise hâlâ her tarafı dökülen dolmuşlara biniyor.

Editör: Haber Merkezi