GEÇMİŞ OLSUN YUNUSOĞLU
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Süleyman Latif Yunusoğlu ve Recep Bakırcı'nın da bulunduğu araç, önceki akşam Rize'de refüje çarptı. Kazada MYK üyesi olan MHP Trabzon 23. Dönem Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ve Recep Bakırcı ile İl Yönetim Kurulu üyesi Musa Yazıcı kazada yaralandı. Biz de kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

KARAMAN MAKAMDA
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye’nin Atatük Alanı’ndaki tarihi taş binadaki makamda gerçekleşen görüşme saatlerce sürdü. Zorluoğlu'nun Trabzonspor'a gelir getirebilecek projeler hakkında Karaman'a bilgi verdiği öğrenildi.

‘İPEKYOLU’NU GEZDİLER
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından kurulan ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Kültür ve Turizm Bakanlığı TTSO Özel İpekyolu Müzesi, Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı. Tarih öğretmeni Safiye Bayrak Kandemir’le birlikte TTSO Özel İpekyolu Müzesi’ni ziyaret eden öğrenciler, müzede sergilenen tarihi mühürleri, ticarette kullanılan nesneleri, el yazması Kuran-ı Kerim’leri ve diğer eserleri ilgiyle inceledi.

DÖKMEN’DEN UYARI VAR!
Trabzon’da da önemli bir yere sahip olan ve kurulduğu günden bu güne yaptığı faaliyetler ve klasik okul öncesi eğitim kavramlarının dışında, özel bir okul modeli ortaya koyan ‘Küçük Şeyler Anaokulu’, uzman eğitimci kadrosu, kendini yenileyen sürekli güncellenen evrensel program yaklaşımıyla öğrencilerine kaliteli bir eğitim hizmeti sunuyor. Geçtiğimiz günlerde Küçük Şeyler Anaokulları kurucusu Prof. Dr. Üstün Dökmen, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde çocuk eğitimi konusunda öğretmen ve velilere çok önemli uyarılarda bulundu. Dökmen özellikle bağlı olmak ile bağımlı olmayı birbirinden ayırmaları gerektiği hususuna dikkat çekti.

MUHTARLARI UNUTMADI
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç görevini devreden muhtarlar ile bir araya geldi. Genç, “Yeni dönemde görevi devreden, her daim mesai arkadaşımız olarak gördüğümüz muhtarlarımızla akşam yemeğinde bir araya geldik. Mahallelerimizde gerçekleştirmiş oldukları hizmetlerden ötürü kendilerine teşekkür plaketi takdim ettik” ifadelerini kullandı. Başkan Genç işte bu yüzden muhtarlar tarafından çok seviliyor.

Editör: Haber Merkezi