KALKINMA’NIN YOLU
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesi’nde bulunan ve vatandaşlar ile birlikte üniversite arasında anlaşmazlığa sebep olan yol çözüme kavuşturuluyor. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Süleyman Baykal’ı ziyaret etti. Altunbaş, Üniversite Mahallesi’ndeki yol problemi ile ilgili olarak, Rektör Baykal ile istişarelerde bulunduklarını dile getirerek, Baykal’ın sorunun çözümü hususunda yardımcı olacağını ve okulların açılışına kadar bu konunun halledebileceğini ifade ettiğini bildirdi.

AYDOĞDU YİNE OLMADI
Süleyman Aydoğdu’dan bahsediyoruz. Çok yakın zamanda AK Parti için sahada ter akıtmış ardından işler iyi gitmeyip AK Parti’den ayrılmak zorunda kalmıştı. Kurulma aşaması sırasında ise büyük bir heyecanla İYİ Parti’ye yanaştı. İçerisine girdi, koşturdu, çalıştı ve seçimlerde büyük etkisi olduğu konuşuldu. Ancak İYİ Parti’de son yaşanan kopmaların dalgası Aydoğdu’yu da etkiledi. Siyasette deneyim sahibi olan Aydoğdu, İYİ Parti’den de istifa etti. Aydoğdu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Sebep ve şartlarına girmeden olmadı sonuçta. Hakkı olanlardan helallik arzu ediyorum. Benim varsa da helal olsun sonuna kadar” dedi.

GENÇ’İN İSMİ BİLE YETİYOR
Trabzon’da yükselen bir Ahmet Metin Genç sempatisi var. Her geçen gün, her yapılan iş, her söylenen söz resmen Genç’e yarıyor. Başkaları her ne kadar basında zoraki başarı hikayeleri yazdırmaya çalışsa da Trabzon’da neyin ne olduğunu aslında herkes görüyor. Kimin başarılı olup olmadığını, kimin sevilip sevilmediğini, kimin iş yapıp kimin laf ürettiğini herkes biliyor. Hal böyleyken birileri, Ahmet Metin Genç isminin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında geçmesinden kuvvetli şekilde rahatsız. Ancak birileri borazancılık yapsa da biz her zaman halkın gündemini, sevgi ve ilgisini doğru bir şekilde yazmaya, yansıtmaya devam edeceğiz. Halkın birine söverken biz hiç övmedik, övmeyeceğiz.

ASBAŞKANIN PAYLAŞIMLARI
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sosyal medyayı güzelim fotoğraflarla donatan bir isim. Öyle fotoğraflar paylaşıyor ki, beğenmemek elde değil. Öyle ki kah Kaçkarlar’dan eşsiz bir manzara, Artvin’den Karagöl’ü, Trabzon Sis Dağını, inek otlatan çocuk, kadın ve ninelerin muhteşem fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunuyor. Hacısalihoğlu, önceki gün Akyazı’nın yakın geçmişteki fotoğrafını paylaşmış. İnsanları sahilde denize girerken görmek, “Bu şehre çok yazık edilmiş” dedirtti. Umarız yetkililer de eski fotoğraflara bakıp bir iç muhasebe yaparlar.

ÖYLE BİR DE SARIYOR Kİ
Trabzonspor, Galatasaray galibiyeti ile adeta büyük moral buldu. Resmen şehirde ne doların yükselişi, ne enflasyon ne hastalık konuşuluyor. Her yerde varsa yoksa Trabzonspor’un galibiyeti. Maç sonu skorboarddan verilen “Artık sarmıyor” mesajı pek çok taraftarın beğenisini kazansa da, kulüpten yapılan açıklamada, bu ifade yüzünden Galatasaray’dan özür dilendi. Sosyal medyada taraftarlar özre tepki gösterirken, “Öyle bir de sarıyor ki” diye serzenişte bulundu. Dün sosyal medyada Ünal Karaman’ın bir fotoğrafı dolaştı. Karaman, Galatasaray maçı sonrası yaylalardan birine gidip ateş başında çay keyfi yaptı. Karaman’ın fotoğrafı ve keyfi, “Öyle bir de sarıyor ki” dedirtti.

Editör: Haber Merkezi