BAŞKAN ÇEBİ’DEN GÖZDAĞI
Araklı Belediyesi’nde Aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirildi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Araklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı da katıldı. Açıklamalarda bulunan Başkan Çebi, Araklı’daki otopark sorunu konusunda istişarelerde bulunduklarını söyledi. Çebi, “Araklı büyüyen ve gelişen bir ilçe konumundadır. Her geçen gün büyümektedir. Araç trafiği hususunda ilçemizde ücretsiz otopark yaptık. Trafiği rahatlatmak amacıyla teknolojik park sistemleri ve radikal kararlar üstünde mutabık kaldık. Geleceğe yönelik olarak katlı otopark projesi de planlarımız arasında yer alıyor” dedi.

USTA GÖREVE BAŞLADI
Yaklaşık 2 yıldır Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevini yürüten Dr. Hakan Usta geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı tarafından Trabzon İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştı. Usta, İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Kemal Süleyman'dan görevi devralmıştı. Görevine başlayan Usta’ya meslektaşları ve çok sayıda dostu hayırlı olsun dileklerini iletiyor. Usta, hem ülke genelinde hem de Trabzon’da sağlık hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR ÇAKIŞMASI!
Dün, Trabzon’da aynı saatte hem Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beraberindeki heyetle Köşk Ormanı ile ilgili basın açıklaması düzenledi hem de İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy basın mensupları ile buluşup projelerini sıraladı. İki toplantı da aynı saatte çakıştı. Aksoy’un toplantısında yer alan İYİ Partililer, “Bizim toplantımızın tarihi de saati de günler öncesinden belli idi. Ama gördük ki Büyükşehir Belediyesi de son gün, aynı saate basın toplantısı koydu. Bizim toplantımızı gölgede bırakmaya çalışıyorlar galiba. Bu şimdiden bizim ayak seslerimizden korktuklarının göstergesidir” dediler.

ŞAHİN YOMRA’YI ARŞINLADI
AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Metin Şahin, Yomra’da çalışmalarını gece gündüz demeden devam ediyor. Şahin, ilçesinde vatandaş ve esnaf ile istişarelerde bulunurken partisine de destek istiyor. Bir yandan sorunları dinleyen Şahin, bir yandan da belediye başkanlığına aday gösterilmesi halinde ilçede gerçekleştireceği projeleri vatandaşlarla paylaşıyor. Şahin, Yomra’daki mahalleleri de ihmal etmiyor. Mahalleleri de ziyaret eden Şahin, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Şahin’in bu samimi çalışması partili arkadaşları tarafından takdir ediliyor.

İYİ PARTİ YOMRA’YA BIYIK
İYİ Parti’nin Yomra’da belediye başkan adayı belli oldu. Kiler Mağazalar Müdürü Mustafa Bıyık İYİ Parti’den Yomra Belediye Başkan Adayı gösterildi. Yomra’da vatandaşlar tarafından sevilen ve sayılan Bıyık, Yomralı vatandaşları, yarın düzenlenecek olan aday tanıtım törenine davet etti. Bıyık, “Ayrıcalıklı değil adaletli hizmet için, siyaset için değil hizmet için, bölmeden birleştirerek herkesi kucaklamak için gönülden bağlı olduğum Yomra'ya belediye başkan adayı olarak karşınıza çıkıyorum. Bu aziz millete şerefle hizmet etmek, durmadan gece gündüz çalışmak için İyi insanlarla, iyiliklerle geliyoruz. Yüce Yaradan bize hoşgörü, vicdan ve merhamet versin. Bizi hasetten, fesattan, kötü insanlardan ve kötülüklerden korusun. Tüm dost ve arkadaşlarımı 7 Aralık Cuma günü saat 18:00 de Yomra Sandal Otel’deki aday tanıtım toplantımıza davet ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi