TİSKİ'YE TEBRİKLER
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, TİSKİ ile ilgili paylaşımda bulundu. Sert, “Trabzon'umuzun marka değeri olan TİSKİ'nin hizmetlerinden dolayı, hızlı müdahale anlayışı, ekip duyarlılığı, halka yaklaşımı için başta Genel Müdürüm Ali Tekataş ve tüm ekibini bu anlayışlarından dolayı tebrik ederim. Bizler hizmet ehlinin yanındayız” dedi. TİSKİ şehirde gönül kazanmaya devam ediyor.

İŞ KOLAY DEĞİL
Eski CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen iktidara yüklendi. Pekşen bakın neler dedi: “Bundan sonra Türkiye'nin işi kolay değil. Salgın sürecine perişan bir ekonomi ile giren Türkiye'nin işi AKP ile zor! Ekonomide büyük bir kasırga geliyor, ne önlem var ne de vatandaşa, üretime, gelişime destek."

MAĞDURİYET YAŞANIYOR
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ünsal Demir, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman ve ilçe yöneticileri Pazarkapı ve Yenimahalle'deki esnafları ziyaret etti. Oyman ziyaretle ilgili, “Bir yandan virüs salgını ve ekonomik zorluklar ile mücadele eden esnaf, bir yandan da gıda toptancıları içinde yer ayrılan Kadınlar Hali, yıllık kiraların peşin alınmasına rağmen Eylül 2020'de teslim edilemeyecek olması ve Pazarkapı'da Kentsel Dönüşüm Projesi'nin halen belirsizliğini koruması sorunları ile mağduriyet yaşıyorlar” diyerek duruma tepki gösterdi.

CİĞERİMİN MİSAFİRLERİ
Eski AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi namı diğer Ciğerim Erol (Birsen) Milletvekili Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Adnan Bayram'ı konuk etti. Birsen ziyaretle ilgili, “Çok değerli gönül dostlarım kardeşten öteye ciğerden ciğerlerim Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora ve Ortahisar Belediye Baskanı Ahmet Metin Genç başkanım ve can yoldaşım Adnan Bayram köyüme ziyaretime geldiler. Teşekkürler ciğerlerim” paylaşımında bulundu.

GELECEK HUZURA ÇIKIYOR
Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, bugün Trabzon basını ile buluşacak. Genel Merkezden önemli üst düzey yöneticilerin de katılacağı sabah toplantısı ile partinin Trabzon ayağının önemli isimleri de boy gösterecek. Bakalım Gelecek'in ekibinde kimler var.

YARIN KONGRE VAR
İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı için yarın kongre gerçekleşecek. Mevcut Başkan Azmi Kuvvetli ve Tuna Taşkın'ın yarışacağı kongre Ortahisar İlçe Kongresi gibi yine Ganita'da gerçekleşecek. Kongreye partinin üst düzey isimlerinin de katılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi