CORA’NIN ZAFER MESAJI
AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Salih Cora, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen 2019 yılının ilk grup tooplantısı sonrası sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Cora, açıklamasında, “Düzenli sosyal yardım alan vatandaşlarımızın aylık 150 kw saat elektrik tüketimlerini biz üstleniyoruz. Kredi kartını ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlarımızın borçları Ziraat Bankası aracılığıyla tek bir çatı altında toplanacak. Halkbank 350 bin esnafa 22 milyar liralık kredi kullandıracak. Tarımsal desteklemeler devam edecek. Cuma’dan itibaren Trabzon, Kocaeli ve Sakarya adaylarımızı açıklayacağız. Cumhur İttifakı çatısı altında MHP ile belediye başkanlığı seçimlerinde yapacağımız işbirliğinin de hayırlı neticelere vesile olmasını temenni ediyoruz. Meclis’te de saflar netleşmiştir. Bir yanda AK Parti MHP ile yerli milli duruş sahibi kesimler vardır diğer yanda ise ana muhalefet partisi ve bölücü örgütün güdümündeki parti ile benzeri yapılar vardır. Milletimiz bu net fotoğraflar arasında bir tercih yapacaktır. Cumhur İttifakı 31 Mart akşamı inşallah bu seçimden de zaferle çıkacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman müteşekkiriz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GÜMRÜKÇÜOĞLU KLASİĞİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başkanlığı döneminde en istikrarlı şekilde yaptığı işlerin başında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması oldu. Göreve geldiği 2009 yılının hemen ardından 2010 yılında başlattığı ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Buluşması’nı bir fiil katılarak bugüne kadar devam ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinin sonlanmasına artık günler kala Gümrükçüoğlu yine gazetecileri bu anlamlı günde ağırlayacak. Belki bir veda yemeği gibi olacağındandır ancak gazetecilerin her dönem yoğun katılım gösterdiği bu programa geçtiğimiz yıllara oranla daha büyük bir katılım olması bekleniyor. Her dönem kendi içerisinde anlamlar içeren buluşmanın yıl daha büyük bir anlamı olacak. Hem gazeteciler için hem Başkan Gümrükçüoğlu için. Öte yandan Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gazete yöneticilerinin bazılarını telefonla bizzat arayarak bu buluşmaya davet ettiği öğrenildi.

AKYÜZ SAHAYA İNİYOR
Parti Meclisi’nde adaylığı kesinleştikten sonra çalışmalarına hız veren CHP Ortahisar Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz, parti programı olmamasına rağmen vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Akyüz, parti programının belli olmasının ardından propaganda çalışmalarına hız vereceklerini kaydeden Akyüz, “Coğrafyası, doğası, sporu, sanatı ve kültürüyle var olan, değerlerimizi, potansiyellerimizi, ortak akıl ve zekayla parlatarak, ekonomisi yükselen, yıldız kent Trabzon Ortahisar için hep birlikte durmadan çalışacağız” dedi.

BEŞİKDÜZÜ HAREKETLİ
Beşikdüzü’nde Şehit Erdal Kurtoğlu parkında Beşikdüzü Belediyesi tarafından ağaçların kesilmesine tepki bitmiyor. Beşikdüzü CHP İlçe Başkanı Tamer Aydın, İYİ Parti İlçe Başkanı, CHP Belediye başkan adayı Ramis Uzun, eski Belediye Başkanları Mehmet Can ve Mehmet Kalay da Şehit Erdal Kurtoğlu parkına fidan dikti. CHP İlçe Başkanı Tamer Aydın şehitler adına saygı duruşundan sonra basın açıklaması yapan grup Beşikdüzü Belediyesi’nin çalışmalarını kınadı.

ATASOY BAŞHEKİM OLDU
Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde göre yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serpil Atasoy, Tonya Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi. Başhekim Dr. Murat Kadir Topcu’nun Bangladeş’e görevli olarak gitmesi nedeniyle boşalan Tonya Devlet Hastanesi Başhekimliğine, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant vekalet ediyordu. Dr. Serpil Atasoy yeni görevi hakkında, “Bölgeye ve bölge insanına yabancı değilim. Tonyalı vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalışacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi