BAKAN ERSOY TRABZON’DA
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy bugün çeşitli programlara katılmak için Trabzon’a geliyor. Saat 11’de Trabzon Valiliği’ni ziyaret edecek olan Ersoy, sırasıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret, Zorlu Otel’de turizm sektör temsilcileri ile toplantı, Sümela Manastırı incelemesi, Ayasofya Müzesi incelemesi, Trabzonspor- Akhisar maçı, AK Parti İl başkanlığı ziyareti, turizm otelciler ve STK’larla toplantı programı gerçekleştirecek.

ZORLUOĞLU’NDAN SÜMELA’YA YAKIN TAKİP
Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, geçtiğimiz gün açıkladığı Trabzon’a dair projeleri arasında ön sıralarda yer alan turizm alanında ülkemizde en yetkili isim olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile istişarelerde bulunacak. Çeşitli temaslarda bulunmak, turistik yerleri incelemek, kentteki turizm sektör temsilcileri ve STK’larla bir araya gelmek üzere bugün Trabzon’a gelecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’un programlarına başkan adayı Zorluoğlu da katılacak. Gün boyu sürecek programlarda, geçtiğimiz gün ‘365 Gün Turizm 4 Mevsim Trabzon’ mottosuyla açıkladığı projelerin detaylarını Bakan Ersoy ile geniş çapta değerlendirme fırsatı bulacak olan Zorluoğlu, ayrıca Sümela başta olmak üzere, turizmde öne çıkan hali hazırdaki değerlere sahip çıkıp, yanı sıra yeni turizm alanları oluşturacaklarını ifade etti.

BAYAN ZORLUOĞLU DA SAHADA
Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu, eşine destek olacak şekilde temaslarda bulunuyor. Sürmene ilçesinde kadınlarla, gençlerle ve özel çocuklarla buluşan Sevcan Zorluoğlu, Sürmene ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Zorluoğlu, ziyaretleri kapsamında ilk olarak AK Parti Sürmene İlçe Kadın Kolları üyeleri ve mahalle başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen kahvaltıda tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik eden Zorluoğlu, Türk kadının her alandaki mücadelesinin takdire şayan olduğunu ifade etti. Kahvaltı programının ardından Ahmet Yılmaz Engelli Okulu’na da bir ziyaret gerçekleştiren Zorluoğlu, buradaki özel çocuklarla buluştu. Çocuklarla yakından ilgilenen Sevcan Zorluoğlu, ilçede son olarak şehit annesi Zehra Seymen'i ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet etti. Daha önce eşi Murat Zorluoğlu'nun görev yaptığı yerlerde de şehit ailelerine gösterdiği yakın ilgiyle bilinen Sevcan Zorluoğlu, Trabzon'da da aynı yaklaşımının devam edeceğini bildirdi.

ERKUT ÇELEBİ GÜVEN TAZELEDİ
Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi 17.Olağan Genel Kurul Toplantısı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Genel kurula, Arsin Kaymakamı Yakup Güven, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, DKİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Salih Ayaydın ve Bölge Sanayicileri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra divan oluşturuldu. Seçime tek liste ile gidilen genel kurulda, divana sunulan liste oy birliğiyle kabul edildi. Yapılan genel kurul sonunda Başkan Erkut Çelebi, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Çelebi “Bizi bu göreve layık gören sanayici arkadaşlarıma şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim” dedi.

TEMAD KUTLADI
Türkiye Emekli Astsubaylar derneği (TEMAD) il başkanlarının hanımları Dernek başkanı Erdoğan Usta’nın ve yönetim kurulunun organizesinde kahve diyarı cafede buluşarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınlar kolu başkan Yardımcısı Figen hanımla, TEMAD Başkanı Erdoğan Usta katılımcı hanımlara çeşitli hediyeler vererek, katılan hanımların günlerini kutladılar.

Editör: Haber Merkezi