KUVEYTLİLER TRABZON’DA
Kuveyt merkezli Al-Sane Uluslararası Yatırım Danışmanlık şirketi başkanı Dr. Naser J. Al-Sane, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman ile TTSO ve DOKA yetkililerinin de yer aldığı toplantıda, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, planlanan projelerle ilgili bilgi verdi. Kuveyt’te uzun süre milletvekilliği yapan ve Kuveyt devleti tarafından çok az kişiye verilen uluslararası yatırım danışmanlık ruhsatına sahip olan Dr. Al-Sane, yatırım olanaklarıyla ilgili geniş kapsamlı bilgi aldı. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Kuveytli yatırımcıların özellikle 2. Havalimanı projesi ve Yatırım Adası’nın altyapı çalışmalarıyla ilgilendiğini, bu konudaki görüşmelerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini vurguladı.

CEVDET BİNAY İSTİFA ETTİ
Yomra Belediye Başkanı Yardımcısı Cevdet Binay, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Binay, AK Parti’den Yomra Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Binay, şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde binlerce hizmet aşığının rehberliğinde hizmet çıtasını daha yükseklere çıkarmak amacıyla 2019 mahalli idareler seçimlerinde Yomra Belediye Başkanlığı aday adayı olmak için görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. 40.000 Yomralı ile birlikte yönetilen Yomra Belediyesi olma temennisiyle dualarımızı desteklerinizi beklerim.”

KAHVECİ KOLLARI SIVADI
Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Orhan Kahveci, Sürmene Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olmaya hazırlanıyor. Kahveci’ye yakın çevresinin Sürmene’ye aday olması için baskı yaptığı öne sürülüyor. Kahveci’nin bugün aday adaylık başvurusunu yapacağı öğrenildi. Basın açıklaması ile birlikte Kahveci’nin projelerini ve çalışmalarını Sürmeneliler ile paylaşacak.

ÇEBİ: “BEN DE VARIM”
31 Mart 2019 yerel seçimine doğru yaklaşılırken Araklı’da aday adayları tek tek ortaya çıkmaya başladı. AK Parti’den Araklı Belediye Başkanlığı’na aday adayları her geçen gün artıyor. Araklılı işadamı Serdar Çebi, aday adayı olduğunu açıkladı. Çebi’nin önümüzdeki günlerde aday adaylık başvurusunu yapacağı öğrenildi.

ALTINIŞIK BAŞKAN YARDIMCISI
Ülkü Ocakları Trabzon Şube Başkanı Mihrab Altınışık, MHP Trabzon İl Başkanlığı’na Başkan Yardımcısı olarak atandı. Göreve atanmasının ardından açıklamalarda bulunan Altınışık, “Allah'ın izniyle sorumluluklarımızın bilincinde, tüm gayret ve çabamızla memlekete, milletimize ve sadakatle bağlı olduğumuz davamıza hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile İl Başkanımız Sayın Bekir Sıtkı Tarım beyefendi öncülüğünde oluşan il yönetimine, il yönetiminde bulunan gönüldaşlarımıza teker teker başarılar diler, bundan önce görev yapmış yönetici arkadaşlarımızı canı gönülden selamlarım. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Editör: Haber Merkezi