ÇALIŞAN GAZETECİLER MESAJLARI VE BASIN
Her eline mikrofon alan Trabzon’un kadim bir şehir, Trabzon basınının İstanbul basınının ardından en önemli basın olduğundan dem vurur. Belki tarihte öyleydi bilmiyoruz ancak günümüzde ne ortada kadim olan bir Trabzon ne de büyük önem arz eden bir basın var. Eski çamlar bardak oldu diyerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınlanan mesajları sizlerle paylaşalım.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: 15 TEMMUZ...
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “15 Temmuz gecesi yaşanan hain kalkışma sırası ve sonrasında şehrimiz basın mensuplarının tutum ve davranışları tüm ülkemize örnek olarak göğsümüzü kabartmıştır” dedi.

GENÇ: BEDELİ ÖDENMEZ
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, “Çok zorlu şartlarda görevlerini icra eden, zaman zaman görevlerini yerine getirirken şehit edilen, saldırıya uğrayan, tehdit edilen gazetecilerin yapmış oldukları hizmetin bedeli hiçbir şekilde ödenemez. Bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederim, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.

REVİ TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Yerel basınımız yazılı, görsel ve internet haberciliği vasıtasıyla Trabzonlu hemşerilerimizi bilgilendirirken aynı zamanda şehrimizin tanıtımını yaparak Trabzon’un kapılarını dünyaya açıyorsunuz. Sizlere bu konuda özellikle teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

ÖNERGELER ÖRS’TEN
İYİ Parti Trabzon Milletvekili olarak TBMM’ye girdiğinden beri mecliste en dikkat çeken isimlerin başında geldi Hüseyin Örs. Hem şıklığı hem de ılımlı yönü ile partili partisiz herkes tarafından sempati duyulan Örs, gündeme getirdiği konularla da dikkat çekti. Trabzon’un her ne sorunu varsa mecliste işin muhatabına soru önergesi yönelten Örs, şimdide Yaş Meyve Sebze Üretimi ve İhracatı ile ilgili sorunların araştırılması için TBMM Başkanlığı’na araştırma önergesi vermiş. Ne diyelim. Helal olsun. Aylardır ne yaptıkları bilinmeyen, bırakın bir şey yapmayı Trabzon’da görülmeyen vekillere ders olur umarız.

ÇEBİ’DEN HÂKİME ZİYARET
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Adliyesi’ne hâkim olarak atanan Hande Erol Ayyıldız’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Çebi, Ayyıldız’ı ilçe hakkında bilgilendirdi. Hâkim Ayyıldız’da Başkan Çebi’ye nazik ziyaretinden ötürü teşekkürlerini iletirken Araklı Adliyesi’nde görev almaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

ÇORUH EDAŞ UNUTMADI
Her yıl yerel basının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü hassasiyetle kutlayan ÇORUH EDAŞ, klasiği devam ettirdi. Kurumdan yapılan açıklamada, “Bir fotoğraf karesi için saatlerce doğru anı bekleyen; bir satır haber ile birden fazla ifadeyi topluma yansıtan değerli basın mensupları ve basın gönüllülerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” denildi.

Editör: Haber Merkezi