KARAMOLLAOĞLU TRABZON’DA
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bugün Trabzon’da vatandaşlara hitap edecek. Karamollaoğlu’nun Trabzon buluşması saat 13.30’da Beşirli Çok Amaçlı Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek. Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt tüm Trabzonluları genel başkanlarını dinlemeye davet etti.

PROJELERİNİ AÇIKLIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, bugün saat 10.00'da Zorlu Grand Otel'de projelerini anlatacak, seçim sürecini değerlendirecek. Salih Akyüz’ün projeleri merak konusu oldu. Bakalım Akyüz ne gibi projeler açıklayacak.

TANZİM TAŞINDI
Trabzon'da geçtiğimiz günlerde vatandaşın hizmetine sunulan tanzim satış noktası, Meydan Parkı'nın güney sırtındaki bir noktada satışa başlamıştı. Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği tanzim satış noktasının kurulduğu alan şikayetlerin yükselmesine neden olmuştu. Mevcut satış noktası kapatılarak yeni yer olarak Taksim Polis Merkezi’nin yanına taşındı. Vatandaşları bilgilendirmek adına eski tanzim noktasına bir tabela asan yetkililer, yeni yeri böylece duyurmuş da oldular.

AYVAZOĞLU’NA ÖDÜL
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Erzincan’da ödül aldı. Ayvazoğlu aldığı ödülü sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı: “Erzincan Belediyesi himayelerinde, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle ilki düzenlen Erzincan 1. Ömre Vefa Ödülleri töreninde Yılın En Başarılı Kadın Siyasetçisi ödülünü almaktan çok büyük onur duydum. Aralarında bulunmaktan son derece keyif aldığım bu güzel şehrin bu güzel insanlarına teşekkürler. Gayret , tevazu ve samimiyetle çıktığımız bu kutlu yolda Allah yolumuzu açık etsin inşallah.”

MÜTHİŞ DEVLET GÜCÜ
AK Parti eski Milletvekili Metin Külünk, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği’nce Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen ‘Dış Ticarette Gümrük Mevzuatı ve Cezai Hükümler’ başlıklı panelde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor bir coğrafyada olduğunu söyledi. Külünk, “Türkiye, o coğrafi merkez olmasından kaynaklanan gücünü, bir akıl değişimiyle, başardıklarıyla müthiş bir devlet gücüne dönüştürerek, şuanda son derece gelecek yüzyıla hazır bir vaziyette yükselişini sürdürüyor ve sürdürecekti” dedi.

KÖSEOĞLU SORUN DİNLEDİ
AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu kadın adayların karşılaştığı sorunları dinledi. Köseoğlu, “Trabzon’da muhtar adayı olarak toplumsal sorumlulukta ben de varım diyen Çukurçayır, Çömlekçi, İnönü, Kemerkay ve Söğütlü Mahallesi Muhtar Adaylarıyla, Kadem Trabzon Temsilciliği’nin daveti ile buluştuk ve kadın adayların karşılaştığı sorunlara dair istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi