SALİH CORA’NIN ZİYARETLERİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, şehirde ziyaretlerini sıklaştırdı. Cora geçtiğimiz gün Çarşıbaşı’nda Cumhur İttifakı’nın MHP’li belediye başkan adayı Mümin Nuhoğlu’nu ziyaret eden Cora, “Cumhur ittifakı sadece yerel seçim ittifakı değildir. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, 24 Haziran seçimleri ve daha nice yaşanan olaylara karşı yerli ve milli bir ittifaktır. Bizim artık ayrımız gayrımız yoktur. Tek derdimiz vatandır. Aynı ülkülerin mürüvvetini gördüğümüz bugünlerde ülkemizin yarınlarının şekilleneceği tarihi bir süreçten geçeceğiz. Biz hiçbir zaman küçük hesapların, şahsi beklentilerin esiri olmadık, olamayız. Bizim davamız kişisel ikbal davası değil, memleket davasıdır” mesajını paylaştı.

KAHVECİ RESMEN BOMBALADI

BBP Trabzon dün belediye başkan adaylarını tanıttı. Toplantıya damga vuran ise Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü iken istifa edip AK Parti Sürmene Belediye Başkan aday adayı olan, aday gösterilmediği için BBP’ye geçen Sürmene Belediye Başkan adayı Orhan Kahveci oldu. Söz Kahveci’nin: “AK Parti’nin kurucularından biriyim. Kurucular kurulu 18 kişiyi seçenlerden biriyim.Vakıflar bölge müdürlüğüne bakarken Sürmene’ye 8 proje kazandırdım. Trabzon hak edilmeyen ellerdedir. AK Partiyi AKP’ye çevirip şirket kurdular. Devşirmeler ele geçirdi AK Parti’yi. Keşke Cumhurbaşkanımıza sesimizi duyurabilsek. Adalet ve Kalkınma Partisi diye kurduk, milletin nezdinde adalet zedelendi” dedi.

DP’DEN SERT MESAJLAR

Demokrat Parti Trabzon İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri arifesinde Trabzon’da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Demokrat Parti Genel Merkez Üyesi, eski il başkanı Ali Akar, “AK Parti’yi merkez bir partiden başka parti indiremez. Gördünüz, öteki partilerin devlet anlayışı bizle aynı değildir. Arkadaşlarımız dedi ki tek başımıza girelim oyumuzu saymaya başlayalım. Benim dedem eski bu partiliydi, babam bu partiliydi. Siz nerdesiniz? Siz yoksunuz. Biz tek başımıza belediye başkan adayları göstereceğiz. İlçelerde torununuzu yazın, 9 kişi bulamaz mıyız arkadaşlar? Şu anda ben AK Parti’ye vermeyeceğim, ben ittifaka vermeyeceğim… Sadece onları alalım yeter. Bırakın belediye almayı benim 4 bin oyumla, adamın 77 bin oyu eşittir. Hiç farkı yok. O zaman kendi partimize oy verelim. Arkadaşlar biz kendi partimize oy vermezsek siz 66 bin oyla mı ortak olacaksınız ittifaka. Bize yukarıda söylenen o. Beni de kahreden o” diye konuştu.

CANAN’IMIZ ATANDI

Gazetemizin eski ancak eskimeyen mesai arkadaşlarımızdan Canan Uzun Durgun… Sekreterya görevinde uzun bir zaman çalıştık kendisiyle. Kimya Öğretmenliği mezunu olmasına rağmen malum atanamaması nedeniyle başka işlerde çalışmak zorunda kalan binlerce gençten biriydi aslında o. Ama başkaydı. Candandı, içtendi, saygılıydı, işini severek yapan, en küçük bir egosu bile olmayan bir kızımızdı. Evlendi ve ayrıldı aramızdan. Eşinin görev yeri olan Of’a yerleşti. Bir yandan ücretli öğretmenlik yaptı, bir yandan KPSS’ye çalıştı. Ve sonunda yıllardır beklediği o haberi aldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan 20 bin öğretmen atamasında bizim Canan, “Muş Bulanık Anadolu Lisesi”ne atanmaya hak kazandı. Sonnokta ailesi olarak kendisini cani yürekten tebrik ediyoruz. Gözün aydın olsun, başarılar seninle olsun. Yolun da bahtı da açık olsun. 

Editör: Haber Merkezi