KAYA ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve CHP Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Demir ve CHP’li gençler Trabzon Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ettiler. Dernek Başkanı İsmail Karaca nazik ziyaretinden ötürü Milletvekili Kaya ve CHP’li gençlere teşekkür ederken Kaya’ya da plaket takdim etti. Milletvekili Kaya da her daim tüm şehit ailelerinin yanında olduklarını dile getirdi.

YAZICI İŞİ SIKI TUTUYOR
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ortahisar Belediyesi’ne başkan aday adayı olan Ali Yazıcı, seçim çalışmalarını başlattı. Yazıcı, Ortahisar’da ekibiyle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hem onların sorunlarını dinliyor hem de onlardan destek istiyor. Adaymış gibi çalışmalarını sürdüren Ortahisar Belediyesi’ni CHP’ye kazandırmak için Yazıcı, işi sıkı tutuyor. Her fırsatta vatandaşları dinleyen Yazıcı’nın bu çalışmaları partililer tarafından da takdir ediliyor.

ÇALIŞ RESMEN ADAY ADAYI
Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’nde mühendis olan ve AK Parti Çarşıbaşı eski ilçe başkanı Kamuran Çalış, aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Çarşıbaşı’nda vatandaşların ve partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda açıklamalarda bulunan Çalış, “Daha iyi bir Çarşıbaşı için hep birlikte çalışacağız. Uzman ekibimizle birlikte ilçemizde güzel yatırımlar gerçekleştireceğiz. Sosyal belediyeciliği hakim kılacağız. Yarım kalan projeleri tamamlayacağız. İlçemiz hak ettiği yerde olacak. Daha yaşanabilir bir Çarşıbaşı için hep birlikte el ele vereceğiz. İlçemize mühendis elinin değmesinin zamanı gelmiştir” dedi.

HİSOĞLU ARSİN’İ ARŞINLIYOR
31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Arsin Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı müracaatında bulunan Dr. Seyit Hisoğlu, seçim çalışmalarının startını verdi.İlçe esnafını ziyaret eden Hisoğlu, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Hisoğlu halka hizmetin halkla ve Hakk’la gerçekleşeceğine değinerek, “AK Parti, bayrağın hep daha yükseklere çıkarılarak vatandaşa en iyi hizmeti getirmenin hakim olduğu dava partisidir. Biz, vatandaşa hizmetin vatandaşla birlikte gerçekleştirilebileceğini en başından beri savunuyor ve uyguluyoruz. Partimizin deklare ettiği, sosyal yardım-istihdam bağlantısının güçlendirilmesi ve "İstihdam Dostu Sosyal Yardım Anlayışı" doğrultusunda yeni mekanizmalar oluşturulması hedefinin hayata geçirilmesi için esnafımızın ve halkımızın görüş ve önerilerini dinliyoruz. Halka hizmetin yine halkla ve Hakk’la gerçekleşeceğini biliyoruz.” dedi.

ÖZBAKIR GENEL MERKEZ’DE
Yerel seçimler öncesi AK Parti Trabzon’da hareketlilik de artmaya başladı. Ankara’da Genel Merkezde bir dizi görüşmeler yapan Türkiye Gençlik Vakfı Arsin İlçe Başkanı Sedat Özbakır yarın Arsin Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirecek. Açıklamalarda bulunan Özbakır; “AK Parti Genel merkezi ziyaretimde Genel Başkan Yardımcısı Seçim işleri Başkanı Sayın Ali İhsan Yavuz Bey'e misafir olduk. Siyasi istişareler de bulunduk. Misafirperverliğinden ötürü kendisine teşekkür ederiz” dedi. Ankara’da ki görümler sonrası aday adaylığı sürecini kesinleştiren Özbakır, Arsin İlçe Milli Eğim Müdürlüğü muhasebe şefliğinden mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi