MHP’LİLER AYAKTA ALKIŞLADI
AK Parti’nin Cumhur İttifakı’nda bir araya geldiği Milliyetçi Hareket Partisi il, ilçe ve kadın kolları yönetimi Hayri Gür Spor Salonu’nun protokol bölümünde aday tanıtım toplantısını takip etti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasına başlamasıyla birlikte MHP teşkilatı Erdoğan’ı ayakta alkışladı.

SALONDA SOYLU RÜZGARI
31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için düzenlenen AK Parti’nin aday tanıtım toplantısına İçişleri Bakanı Süleymnan Soylu da katıldı. Soylu’nun kürsüye çıktığı anda salonda adeta yer yerinden oynadı. Aylar sonra Trabzonlu vatandaşlarla buluşan Bakan Soylu tabiri caizse yine gövde gösterisi yaptı.

GENÇ’E SEVGİ SELİ
Ortahisar Belediyer Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Ahme Metin Genç aday tanıtım toplantısında yoğun sevgi gösterisi ile karşılaştı. Genç, salonda tebrikleri kabul ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını açıklaması ile birlikte büyük bir coşku hakim oldu.

NUHOĞLU BAĞIMSIZ OLUYOR
Trabzon’un Hayrat ilçesinde 3 dönemdir AK Parti’den belediye başkanlığı görevini yürüten Mehmet Nuhoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den aday gösterilmedi. 3 dönem kuralına takılan Mehmet Nuhoğlu yerine Salih Öztel aday olarak tercih edildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Nuhoğlu flaş bir karar aldı. Hayrat’ta bir çok vatandaşın ısrarları üzerine Mehmet Nuhoğlu, ilçeden bağımsız belediye başkan adayı olacağı öğrenildi. Nuhoğlu, Pazartesi günü bağımsız aday olarak basının karşısında çıkacak ve adaylığını resmen açıklayacak.

DERNEKPAZARI’NDA ÇATLAK VAR
AK Parti, Trabzon’da ilçelerdeki belediye başkan adaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı bir organizasyon ile tanıtacak. Dün gece saatlerinde listenin son şekli belli oldu ve isimler netleşti. AK Parti’nin İlçe Belediye Başkan adaylarının belli olduğu listeye ilk tepki Dernekpazarı’ndan geldi. Mevcut Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık’ın aday gösterilmesinin ardından AK Parti ilçe başkanlığı yapan ve istifa ederek aday adayı olan Zeki Avni Usta, aday gösterilmemesinin ardından partisinden istifa ederek bağımsız aday olacağını açıkladı. Zeki Avni Usta yaptığı açıklamada “AK Parti’ye oy kaybettiren başkan seçtirdiler. Sayın Cumhurbaşkanının ilçemize sevgisini suistimal eden birilerinin hatırına, birilerinin adamı diyerek başkan seçtirmek zorunda kaldılar. Biz de bunlara tepki olarak bağımsız aday olduk.”

GÜMRÜKÇÜOĞLU’NDAN MÜTHİŞ FİNAL
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Trabzon’da bir gelenek haline gelen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Güne etkinliği dün tam bir final yaptı. Bu zamana kadar yapılan her program gerçekten çok güzeldi. Ama son yapılan program hepsinden de güzel oldu. Hele hele gazetecilerin Başkan Gümrükçüoğlu ile ilgili anıları 10 numara olmuştu. Gazetemiz köşe yazarı Aras Perekli’nin de Başkan Gümrükçüoğlu hakkındaki anısı gerçekten ilgi çekiciydi. Bizde bunu salonda öğrendik. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Yoloğlu ve ekibi gerçekten programa çok iyi hazırlanmıştı. Program aynı zamanda belediyenin web TV’si üzerinde de canlı yayınlandı. Trabzon’daki hemen hemen tüm gazetelerin internet sitelerinin, haber ajanslarının temsilcileri hep oradaydı. Tam bir Trabzon bütünlüğünü orada gördük. Son Nokta Gazetesi olarak bizde tam kadro olarak Başkan Gümrükçüoğlu’nun bu davetine icabet ettik. Gümrükçüoğlu konuşmasında duyulandı, gözleri doldu, ‘Kırdığım birisi varsa hakkını helal etsin’ dedi. Güzel bir final yaptı. Bizde son nokta gazetesi olarak Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi