ZORLUOĞLU VATANDAŞI DİNLEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçe belediyelerine yaptığı rutin ziyaretlerine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin daire başkanları ile birlikte ilçelere adeta çıkarma yapan Başkan Zorluoğlu'nun dünkü durakları da Beşikdüzü ve Vakfıkebir oldu. Başkan Zorluoğlu gün boyu iki ilçede birçok programa katılıp vatandaşların da derdini dinledi. Zorluoğlu'nun bu yaklaşımı hem ilçe belediyelerinin hem de vatandaşların takdiri ile karşılandı.

KARDEŞ BELEDİYE
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Beşikdüzü Belediyesi'ni ziyareti esnasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılmış olan Kardeş Belediye beratını görünce dikkatle inceledi. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 14 kardeş belediyeden biri olduklarını belirtti.

TEDBİRLERE UYULUYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Beşikdüzü ilçesini ziyarette sokak sokak gezip koronavirüs salgını ile ilgili tedbirlere uyulup uyulmadığını da gözlemledi. Başkan Zorluoğlu, Beşikdüzü'nde tedbirlerin gayet iyi uygulandığını belirtti. Gerçekten Beşikdüzü tedbirlere gayet uyum sağlıyor. Bunu biz de gözlemledik.

ACI HABERLER ARDI ARDINA
Köşe yazarımız Halil İbrahim İleli'nin amcası Haydar İleli ve yine köşe yazarımız Duygu Keleş Aydın'ın anneannesi Emine Örücü vefat etti. Ayrıca gazeteci Serkan Kılınç'ın babası Yaşar Kılınç da hakkın rahmetine kavuştu. Hayatını kaybedenlere rahmet geride kalan ailelerine sabır diliyoruz.

TRABZON'U SORMUŞ
Parti kuracağı öne sürülen CHP'li Muharrem İnce'ye yakın isimlerin Trabzon ile de diyalog halinde olduğu öne sürüldü. İnce'nin Trabzon'la diyalog kurarak kendisine partiden hangi isimlerin destek verebileceğini sordurduğu belirtildi. Bakalım böyle bir oluşum olursa Trabzon'dan İnce'ye kim destek verecek.

BAHÇELİ'NİN ADI VERİLDİ
Şalpazarı Belediye Meclisi, Belediye Başkanı MHP’li Refik Kurukız başkanlığında olağanüstü toplandı. Şalpazarı Belediyesi Başkanlık makamında yapılan toplantıda ana gündem maddesi Devlet Bahçeli oldu.

Şalpazarı ilçesine yeni yapılan belediye hizmet binasına Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın önerisi ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adının verilmesi istendi. Oy çokluğu ile alınan kararla Şalpazarı belediye hizmet binasının adı Devlet Bahçeli Kültür ve Sanat Merkezi olarak değiştirildi.

MEMNUNİYET ARTTI
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne atanan Ertuğrul Atalı'yı ziyaret etti. Cora, “Artık pasaport ve sürücü belgesi işlemleri nüfus müdürlüklerinde daha hızlı ve kolay yapılmaktadır. Bakanlığın yaptığı anketlerde vatandaş memnuniyet sıralaması Trabzon’da ciddi bir artış göstermiş, 63. sıradaki şehrimiz 3. sıraya yükselmiştir. Kısa sürede bu başarıyı yakalayan İl Nüfus Müdürlüğü'müzü tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi..

Editör: Haber Merkezi