KALDIRIM BİTTİ YOLA İNDİK
Trabzon’da zaten trafik sorunu almış başını gitmiş. Zaten her yerde yayalar ne kaldırımda ne sürücüler yolda ilerleyebiliyor. Her yer bir işgal altında. Kimi aracıyla, kimi tezgahıyla, kişi dubasıyla kafasına göre yaya ve araç trafiğini aksatıyor. Yer: Moloz Mevkii.. Bedesten’e giden yol. Zaten esnaf tek şerit olan yolun sağına soluna araç çekmesinler diye yola engel koyuyor. Bunu anladık ama bölgede faaliyet gösteren bir balıkçının tezgâhı vatandaşlardan tepki çekti. Whatsapp Haber ihbar Hattı’mıza gelen şikayet yazısında, okurumuz, “Ya Allah aşkına yazın bu konuları. Bu nedir? Nasıl bir işgaldir? Hadi kaldırımı anladık tamam ama adamlar resmen yola inmişler ya. Bu nasıl bir anlayış? Bu nasıl bir belediyecilik? Zabıta olur olmadık yerlerde olur olmadık yerlerde saçma sapan işlerle ilgileneceğine bunlara baksın” diye isyan etti.

TOĞAN’IN MÜSİAD ZİYARETİ
Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, iadei ziyaretlere başladı. Bu kapsamda Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Trabzon Şube Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu. Şehrin sosyal ve ekonomik gelişiminde işadamlarının katkısının önemine dikkat çeken Kaymakam Tolga Toğan, “Trabzon’un kalkınmasında, iş adamlarımızın yapacağı projeleri çok önemsiyoruz. Hızla gelişen Türkiye'nin daha çok kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarımızın payı son derece önemlidir” dedi. Ziyarette konuşan MÜSİAD Başkanı Ali Kaan ise, Trabzon'da derneklerine bağlı 70 üye ve ulusal bazda sıralamaya girmiş büyük firma üyeleriyle birlikte şehrin yatırımında, sanayileşmesinde ve ticaretinde her sorumluluğu almaya ve yerine getirmeye talip olduklarını belirtti.

BIYIK: SESSİZ KALMAYACAĞIZ
İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Trabzonspor’un saha dışı müdahalelerinin artık can sıktığını belirterek, takıma yapılan haksızlıklar karşısında sessiz kalmayacaklarını söyledi. Bıyık, “Trabzonspor’umuza yapılan bu saldırı, haksızlık asla kabul edilemez! Trabzonspor-Başakşehir maçının ardından şimdide Trabzonspor - Galatasaray maçında Türkiye’nin gözü önünde bir kez daha Trabzonspor’umuzun hakkı yenmiş gençlerimizin emekleri çalınmıştır. Takımımızın ve futbolcularımızın sonuna kadar arkasında duracağız” dedi.

ORHAN İMZALIYOR
Tahir Orhan’ın 21 Mayıs 1986 yılında başlayan ve dolu dolu geçen TRT Macerası, 17 Ağustos 2018 tarihinde emekli olmasıyla son buldu. Orhan, 32 yıl içinde çok hatıra, sayısız dostluk biriktirdi. Bu değerli birikimini yazdığı “TRT TRT OLALI” isimli kitabında topladı. Kitap özellikle Trabzon olmak üzere Rize, Giresun, Ordu, Samsun, Artvin, Gümüşhane ve hatta Bayburt gibi tüm Karadeniz’in yakın tarihi, basın tarihi hatta siyaset ve spor tarihi için büyük bir derya, büyük bir kaynak eser özelliği taşıyor. Orhan, ‘TRT TRT OLALI’ kitabı için bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde imza günü düzenleyecek.

BBP BU KEZ İDDİALI
Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanlığı 31 Mart seçimlerine sıkı hazırlanıyor. Daha önce Büyükşehir ve bazı ilçe belediye başkan adaylarını açıklayıp kamuoyuna tanıtan BBP, dün de Arsin Belediye Başkan adayını açıkladı. Parti Arsin’de Abdulkadir Hendekli isminde karar kıldı. Öte yandan Büyük Birlik Partisi Trabzon il yönetim kurulu üyeleri ve Büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Yazıcı, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’yı ziyaret etti. Şoför esnafından destek beklediklerini belirten

Editör: Haber Merkezi