KONGRENİN YER SEÇİMİ İYİYDİ
İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı kongresi dün gerçekleşti. Gayet samimi ortamda gerçekleşen kongrenin mekanı ise Ganita’ydı. Pandemi tedbirleri kapsamında açık havada gerçekleşen kongre yeri açısından geçer not aldı. Şunu da gözlemledik ki İYİ Parti, Pazar günü ve sıcak havaya rağmen gayet iyi bir kalabalıkla kongresini gerçekleştirdi. Kongrede hitap eden isimlerin uzlaşmacı konuşmaları ise ayakta alkışlandı.

AĞIR İSİMLER KATILDI
İYİ Parti’nin kongresine Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu da katıldı. Hitabetini Ganita’da da konuşturan Ağıralioğlu değindiği konularla son yirmi yılı değerlendiren bir siyaset turu da attırdı kendisini dinleyenlere. Ağıralioğlu kongredeki konuşmasının ardından sevgi seli ile karşılandı.

ADAY DENİZİ İZLEDİ
İYİ Parti’nin Ortahisar ilçe kongresinde şu da dikkatimizden kaçmadı. Son Mahalli idareler Seçimi’nde Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Prof. Dr. Atakan Aksoy kongrede konuşmalar devam ederken Ganita’nın denize bakan tarafında uzakta oturmayı tercih etti. Son olarak KTÜ Rektör Adayı olan Aksoy’a partinin etkili ismi Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu’ndan sert tepki gelmişti. Aksoy’un kongreyi uzaktan takip etmesi bakalım önümüzdeki günlerde nelere gebe.

VARLIBAŞ’TA SIKINTI MI VAR?
Dün telefonumuz çaldı, ahizedeki ses yardımınıza ihtiyacımız var diye söze başladı. Varlıbaş AVM’de güvenlik görevlisi olarak görev yaptığını belirten telefonun ucundaki ses şunları dile getirdi: “Maaş sıkıntısı yaşıyoruz. Bu sıkıntımızın aşılması adına sesimizi duyurmanızı istiyoruz. Bize lütfen yardımcı olun.”

Varlıbaş AVM’de böyle bir sıkıntı varsa umarız kısa vadede bu sorun çözülür. Bizi arayan güvenlik görevlisi ve çalışma arkadaşlarının sesi olalım istedik.

EMNİYET’E TEBRİKLER
Trabzon emniyeti pandemi süresince takdirlik işlere imza attı, atmaya da devam ediyor. Özellikle son günlerde takip ediyoruz ki emniyet mensupları maske takmayan vatandaşlara göz açtırmıyor. Trabzon Emniyeti’nin bu takdirlik tutumunu tebrik ediyor denetimlerin hız kesmeden devam etmesi gerektiğini belirtmek istiyoruz.

ARSLANTÜRK TRT’DE
Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Başkanı Sebahattin Arslantürk, üreticileri yönelik Bahçeye Gel Kampanyası kapsamında TRT Trabzon Radyosu tarafından hazırlanan Köşe Bucak Karadeniz Programının bu haftaki konuğu olacak. Bugün saat 12.00-12.30 arasında Türkiye Radyoları ile bağlantı yapılarak gerçekleştirilecek programda Arslantürk, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından oluşturulan ve çalışmalarını tamamlayan rekolte tahmin komisyonlarının çotanak sayımı şekliyle tespit ettikleri rekolte tahmini hakkındaki görüşlerini de ifade edecek.

AHMET ESMER BAŞKAN YARDIMCISI
Köşe yazarımız Ahmet Esmer, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’in yardımcısı oldu. Bir süredir, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın danışmanlığını yürüten eğitimci Esmer’e yeni görevinde başarı diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi