SEVGİ SELİ OLUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon ziyaretinde vatandaşların sevgi gösteriler ile karşılaştı. Erdoğan kendisi ile temasa geçmeye çalışan hemen herkesle ilgilenmeye çalışırken dilek ve temenniler ile de ilgilendi. Erdoğan Trabzon ziyaretinden keyifli şekilde ayrıldı.

BİTMEK BİLMEYEN ENERJİ

24 Haziran seçiminin ardından Karadeniz Bölgesi’ne ilk gez gelen ve teşekkür ziyareti gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın enerjisi de dikkat çekti. Geçtiğimiz Perşembe akşamsı Rize’de verdiği startın ardından Cuma günü Bayburt ve Gümüşhane’de miting düzenleyen Erdoğan, enerjisinden hiçbir şey kaybetmeden Cumartesi günü de Ordu’da afet bölgesini gezdi. Erdoğan dün ise Trabzon’da bir takım programlara katılarak vatandaşlara seslendi. Erdoğan’ın enerjisinin bir an eksilmediği gözlendi.

TRABZON’A SİTEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’un Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 69’luk desteğe rağmen parlamento seçiminde iyi bir sonuç alamadığını belirterek, “Ben parlamentoda daha farklı şeyler bekliyordum Trabzon’dan. 55,1 aldık. Trabzon’a bu tabi uymuyor. Daha ileri olması lazım. Trabzon’un mayasında bu var ben buna inanıyorum” diyerek sitemini dile getirdi.

ESPRİ İLE SESLENDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da yaptığı konuşmada yatırımlara da değindi. Erdoğan, Kanuni Bulvarı ile ilgili konuşurken yolun 2 yılda tamamlanacağını ifade etti.  Bu açıklamaları yaparken Trabzonlu Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Cahit Turhan’a esprili bir dille seslenen Erdoğan,  “Hedef, 12 adet köprülü kavşak, 17 adet tünel ve 55 adet köprü bulunan Kanuni Bulvarı ile Akyazı ile Sahil Bulvarı. Cahit işi hızlı tut. Hemşerilerine hesabı veremezsin. Projenin tamamını 2 yıla kadar bitiriyoruz” dedi.

SOYLU ÖZEL İLGİLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Atatürk Alanı’nda vatandaşlara hitap etti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu miting sonrasında alandan ayrılmak üzereyken 19 yaşında olan ve isminin Tutku Yaren Çelik olduğu öğrenilen genç kızın ağlayarak kendisine seslendiğini duydu.  Genç kızın yanına giden Bakan Soylu derdini dinleyerek onunla özel olarak ilgilendi. Bakan Soylu daha sonra alandan ayrıldı.

GEÇMİŞ OLSUN AKKAYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran’da yapılan genel seçimler sonrası teşekkür ziyaretlerini Trabzon ile sürdürdü. Trabzon’daki miting sırasında korkutan bir kaza gerçekleşti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya miting sırasında kaza geçirdi ve ayağını burktu. Acı içerisinde yerde kalan Akkaya'ya sağlık ekipleri müdahale etti. Akkaya daha sonra sedye ile ambulansa taşındı.

 

Editör: Haber Merkezi