SOYLU FARKI!
Kim ne derse desin, kim ne eleştiride bulunursa bulunsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’a her geldiğinde farklı bir hava estiriyor. Soylu’nun Trabzon’la buluşmasına Trabzonlu da yoğun ilgi gösteriyor.

Bakan Soylu’nun Trabzon’da yaptığı açıklamalar da ülkenin gündemine oturuyor. Dün, Trabzon yine Soylu’nun farkını iliklerine kadar hissetti. Bakan Soylu Trabzon’da yoğun kalabalığa konuşurken büyük de ilgi gördü. Dedik ya, Bakan Soylu her gelişinde fark yaratıyor.

REVİ İŞİN BAŞINDA
Trabzon’da AK Parti’nin bayramlaşma töreni olunca tabi ki en büyük görev teşkilatın başındaki isim olan İl Başkanı Haydar Revi’ye düştü.

İl Başkanı Revi de görevini layıkıyla yapmak adına bayramlaşma programından saatler önce bayramlaşmanın yapılacağı bölgede yerini aldı ve tüm çalışmaları titizlikle inceledi.

İl Başkanı Revi bayramlaşmada bir aksilik yaşanmaması adına da enerji tüketti. İşte; İl Başkanı Revi bu yüzden takdir görüyor, bu yüzden de Trabzon’da başarılı işler çıkartıyor.

BEN BURADAYIM DEDİRTTİ
AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu belki şuanda Milletvekili değil ama bir milletvekili kadar partisi adına çalışmalarını sürdürüyor. Köseoğlu sadece Trabzon’da değil partisinin Türkiye’nin her yanındaki programına katılıp elinden geleni ardında koymuyor.

Köseoğlu dün de AK Parti’nin Trabzon’daki bayramlaşma töreninde aktif rol oynadı ve partisi ile Trabzon’un kaynaşması adına efor sarf etti. Köseoğlu yine, “ben buradayım” dedirtti.

SIKMADIK EL BIRAKMADI
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Kurban Bayramı nedeniyle en fazla el sıkıp bayramlaşan başkanların başında geldi. Bıyık dün sosyal medya hesabından bu durumu özetleyen bir paylaşımda da bulundu: “Bugün, önce belediyemizde bayramlaşma programı düzenledik. Ardından Jandarma Komutanlığımız ve Emniyet Müdürlüğümüzde asker ve polislerimizin bayramını kutladık. Herkese tekrardan hayırlı bayramlar diliyorum.”

OKUYAN HASATTA
Ünlü İlâhiyatçı Prof. Dr. Mehmet Okuyan, tatil için geldiği memleketi Trabzon’da fındık topladı. Çaykara ilçesindeki köyünde hasat yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Okuyan, “Tarımla, toprakla uğraşmaktan zevk alıyorum. Bu iş de başlı başına bir ibadet. Allah dünyada ekmeyi, ahirette yemeyi nasip etsin” dedi.

SÜMELA’DA ÇALIŞMALAR TAM GAZ
Türkiye'nin önemli tarihi, turistik ve inanç mekanlarından olan; yerli ve yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği Maçka'daki Sümela Manastırı'nda, 4 yıl önce restorasyon ve yamaç kaya ıslah çalışması başlatılıp geçtiğimiz aylarda da ilk etap tamamlanarak Sümela’nın bir bölümü ziyarete açılmıştı. Sümela Manastırı’nın diğer bölümlerinde çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. İşte o çalışmaların aralıksız sürdüğünü gösteren fotoğraf karesi.

BU KADAR DA OLMAZ
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin de desteklediği proje ile Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Femin&Art, Trabzon’un değerlerini trafo kutularına, köprü ayaklarına ve şehrin farklı noktalarındaki duvarlara resim olarak yansıtma çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye’si de bu çalışmaları destekliyor. Gelinen noktada trafo kutuları birer tuale dönüşüp şehre görsel değer katarken kendini bilmez insanlar ise o trafo kutularının üzerini çöplerini atmak için kullanıyor. Olur olur da bu kadar da olmaz!

Editör: Haber Merkezi