SÜRMEN’İN BAŞARISI
AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen… Şimdiki milletvekili Bahar Ayvazoğlu’ndan aldığı görevi layıkıyla yerine getiren isimlerden. Gerek hanımefendiliği, gerek alçakgönüllülüğü gerekse de teşkilat deneyimi ile en büyük gücü kadınlar olan AK Parti’nin Trabzon’daki sürükleyici gücü. Meryem Sürmen geçtiğimiz akşam büyük bir işe imza attı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı “Güçlü Kadınlar Mutlu Yarınlar” programına 2 bine yakın kadını çekmeyi başardı. Bazı siyasi partilerin mitinglerinde bile bu kadar kişiyi bir arada görmenin mümkün olmadığı espirisi de o akşam salondakiler tarafından yapıldı. Bu buluşma Meryem Sürmen’in başarısının ispatı olarak görüldü.

KATLİAM KINANDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentindeki 2 camide, cuma namazı sırasında yapılan katliamı kınadı. Başkan Gümrükçüoğlu, İslam karşıtlığına karşı dünyanın başını kumdan çıkarması gerektiğini ifade ederek, “Yeni Zelanda'nın ChristChurch kentindeki 2 camiye, cuma namazı sırasında hunharca yapılan silahlı saldırıda şehit olan tüm Müslüman din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, İslam Alemi’ne başsağlığı diliyorum. Dünyada İslam karşıtlığını körükleyerek, İslam dinine karşı düşmanlar yetiştirmeye çalışan kişi, kurum ve siyasetçilerin nasıl katiller ortaya çıkarttığını bu katliamda tekraren gördük. Artık dünyanın başını kumdan çıkartarak, bu tür insanlık dışı katliamlara ortam hazırlayacak yaklaşımlara karşı gerekli önlemleri almasını diliyorum” dedi. Öte yandan katliama Trabzon’da pek çok siyasi parti temsilcisi ve STK’dan da tepki geldi. Katliama AK Parti Büyükşehir Adayı Murat Zorluoğlu, Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi başta olmak üzere pek çok isim sosyal medya üzerinden tepki gösterirken TÜGVA Trabzon İl Temsilciliği, diğer STK’ların da katılımıyla Cuma namazı çıkışı İsksnderpaşa Cami önünde basın bildirisi okuyarak bu vahşi katliamı kınadı.

UZUN’A GEÇMİŞ OLSUN
Orman ve Su işleri Bakanlığı Su işleri Yönetimi Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Uzun, Ankara’da sabah saatlerinde çocuğuyla trafikte hareket halindeyken TIR aracının bir anda önüne kırması sebebiyle trafik kazası geçirdi. Uzun ve çocuğu kazadan yara almadan kurtulurken, araçta maddi hasar meydana geldi. Sonnokta ailesi olarak sayın genel müdürümüze geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

TEŞEKKÜRLER ARSİN
Cumhur İttifakı AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşen mitinge teşriflerinden dolayı hemşerilerine teşekkür etti. Havanın yağmurlu ve soğuk olmasına rağmen yoğun katılımın olduğu mitingde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür eden Gürsoy, “Miting alanını buluşmaya hazırlayan teşkilat mensuplarımıza ve mitingimize katılan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aile ve güzel bir ekibiz. Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, İl Başkanımızla, Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımızla ve İlçe Başkanımızla vatandaşımıza hizmet için emrindeyiz. Kıymetli Bakanımız Sayın Soylu da dün miting alanında yaptığı konuşmada Arsin'e hizmet için vatandaşların emrinde olduğunu ifade etti. Bu coşku ve sevinç 31 Mart Akşamı da tüm Arsin'i Allah'ın izniyle saracaktır. Destek milletimizden hizmet bizden. Arsin'i gözde bir ilçe haline hep birlikte getireceğiz” dedi.

SÜRMENE’DE FESTİVAL VAR
Sürmene Belediyesi ile Sürmene Sanayici İş adamları derneği (SÜRSİ- AD),ortaklaşa ‘Sürmene Pide Festivali'’ düzenliyor. Sürmene Sanat Sokağında 26 Mart Salı Saat 15.00'da gerçekleşecek olan festival için bilgi veren Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, “SÜRSİAD ile birlikte Sürmene Pidemizi tanıtmak hem de vatandaşlarımızla yeniden bir araya gelmek istedik. Tüm vatandaşlarımızı 26 Mart Salı Günü Saat 15.00'da Sürmene Belediyemiz önündeki Sürmene Sanat sokağımızda gerçekleştireceğimiz şenliğe davet ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi