BAKAN KULÜPTE
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzonspor’u ziyaret etti. Bakan Turhan, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Ünal Karaman ile görüşerek kulübün ve takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Alanyaspor maçında Ünal Karaman ve nezdinde bütün takıma başarılar diledi. Turhan şunları söyledi: “Trabzonspor’un bugünü ve geleceğiyle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptık. Trabzonspor ülkemizin köklü kulüplerinden biri. Sesini dünyaya duyurmuş, namını her tarafa yaymış bir spor kulübümüz. Kendisiyle övünüyoruz. Ben de bu toprakların bir evladı olarak Trabzonspor’a gönül desteğimizin yanı sıra her türlü desteği vermeye hazırız. Trabzonsporumuzdan, yönetiminden ve sporcularından hak ettiği yerlere gelmesini, taraftarlarını şampiyonlukla tekrar tanıştırmasını ve o mutluluğu tekrar yaşatmasını bekliyoruz. Bu konuda her türlü desteği vereceğimizi başkanımıza ilettik.”

KUTLU YÜRÜYÜŞ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Trabzon programında Milletvekili Salih Cora da eşlik etti. Cora, 31 Yerel Seçimleri SKM Çalıştayı'na da katıldı ve şu açıklamalarda bulundu: “MHP ile birlikte devlet ve milletin bekasını teminat altına alma olarak gördüğümüz Cumhur İttifakı ile gireceğimiz bu seçim sadece bir yerel seçim değil, ülkemizin geleceği için çok önemlidir. MHP ile olan ittifakımız sadece bu seçimlik değil, yıllarca bu topraklarda ezilen ve makus bir talih yaşatılan vatandaşlarımızın gelecek nesillerinin aynı sorunları yaşamaması için yaptığı bir güç birliği ve kutlu bir yürüyüştür.”

TAM DESTEK ALDI
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın memleketi Trabzon’da gerçekleştirdiği bir dizi programa katılarak, kente yapılması planlanan ulaşım projelerini en yetkili isimle istişare fırsatı buldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan’ın kentteki ilk programı olan Kalkınma Mahallesi’ndeki Seçim İrtibat Bürosu ziyaretine iştirak eden Zorluoğlu, aynı mahallede gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerine de katılarak burada çoğunlukta olan üniversite öğrencileriyle sohbet edip çay içti. Trabzon Valiliğinde, Bakan Turhan başkanlığında gerçekleşen toplantıyı da takip eden Zorluoğlu, daha sonra Uzun Sokak’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Turhan’a burada da eşlik etti. Trabzon’da büyükşehir belediye başkanı seçilmesi halinde ulaşım ve altyapı alanında hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi veren Zorluoğlu, Ulaştırma Bakanı Turhan’dan tam destek aldı.

ÜLKÜDAŞIM…
Tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybeden Ozan Arif dün son yolculuğuna uğurlandı. Ozan Arif’in cenazesine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da katıldı. Aydın Ozan Arif ile ilgili bir de duygulsam paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım: “Ülküdaşım, dava arkadaşım Ozan Arif'e son görevimizi ifa etmek için bugün Samsun'daydık. Hakkımız varsa helal olsun. Allah mekanını cennet eylesin. Ruhu için fatihalarımızı eksik etmeyelim.”

PEKŞEN’DEN DİLEKÇE
CHP'de 12 Parti Meclisi Üyesi, partinin İstanbul Maltepe ve Şanlıurfa Siverek adaylarının yeniden değerlendirilmesi için PM'nin olağanüstü toplantıya çağırılması talebiyle genel merkeze dilekçe gönderdi. Dilekçe veren 12 PM üyesi isim arasında Trabzon eski Milletvekili Haluk Pekşen'de yer alıyor.

YERSEN!
Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacisalihoğlu iktidara salvolar yöneltti. Hacısalioğlu, “1940’li yıllarda CHP herkesin evine ekmek eşit sayıda girsin diye karne uygulaması yapınca eleştirilsin, 2019’da vatandaş evine domates patlıcan almak için karnegibi uygulamaya tabi tutulunca dış güçlerle savaş naraları atılsın. Yersen” dedi.

Editör: Haber Merkezi