BU PROJELER DESTEKLENMELİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim dün 444 günlük görev süresini değerlendirdi. Başkan Ekim verdiği sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadığını da belirtti. Başkan Ekim’in özellikle teleferik ve ilçe sahili için düşündükleri desteklenmeli ve o projelerin hayata geçmesi adına kendisine katkı sunulmalı. Başkan Ekim’e vaat ettiği projeleri kısa sürede hayata geçirmesi için başarılar diliyoruz.

TEMMUZ’DA GÜNDEM ULAŞIM
Trabzon için düşünülen Ulaşım Master Planı çalışmaları dün Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından düzenlenen toplantı ile resmen başladı. Artık Trabzon için ulaşım masaya yatacak ve şehrin röntgeni çekilip trafik sıkıntısının aşılması için çalışma gerçekleştirecek. Başkan Zorluoğlu Temmuz ayı belediye meclisinde de ulaşım ve trafik konusunun gündem olacağını belirtti.

DÖNÜŞÜMDE TARİH BELLİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı dolmuş dönüşümleri ile ilgili de konuştu. Zorluoğlu dolmuş dönüşümünün pandemi süreci nedeni ile birkaç ay sekteye uğradığını belirtip yıl sonu itibarıyla dönüşümün hayat bulacağını belirtti. Bu süreç daha fazla vakit geçirmeden tamamlanmalıdır. Olağan durumda yılbaşında Trabzon yeni dolmuşlar ile tanışmalıdır.

KORONA RAPORU
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kovid-19 (yeni korona virüs) salgınıyla mücadele kapsamında belediye tarafından yapılan çalışmaları anlatan raporu siyasi parti teşkilatlarına gönderdi. Belediye tarafından salgın sürecinde yapılan bütün çalışmaların detaylı bir şekilde anlatıldığı rapor AK Parti, CHP, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatlarına gönderildi.

Genç, şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili siyasi partileri bilgilendirdiklerini söyledi. Virüs salgınının küresel bir mesele haline geldiğine dikkat çeken Başkan Genç, bundan dolayı yapılan çalışmaların açık bir şekilde anlatılmasının önemli olduğunu kaydetti.

BALTA AVRASYA’DA
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Avrasya Üniversitesi Kaşüstü yerleşkesinin misafiri oldu. Balta’ya, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Alper Bektaş da eşlik etti. Avrasya Üniversitesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Özen ve Genel Sekreter Gülay Yeniçeri’nin hazır bulunduğu ziyarette milletvekili Muhammet Balta hayranlığını gizleyemedi.

Milletvekili Balta yetkililerden yerleşke hakkında bilgi aldı ve yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, açık spor sahaları, amfiler ve derslikleri tek tek gezdi ve sosyal medya hesaplarından, “Avrasya Üniversitesi Genel Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Özen’i ziyaret ederek Kaşüstü'nde yapılan yeni yerleşkede incelemelerde bulunduk. Akademik kadrosu, bölümleri, derslikleri ve sosyal alanları ile çok güzel bir yerleşkeye kavuşan üniversitemiz diğer kampüsleriyle eğitim ve öğretime büyük katkılar sağlayacaktır.

Her türlü imkanıyla, kısa sürede gelişme gösteren Üniversitemize bizlerde her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kıymetli hocamız İbrahim Özen nezdinde Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ve mütevelli heyet üyelerini, Rektörümüzü ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor başarılar diliyorum” paylaşımını yaptı.

Editör: Haber Merkezi