OF’TA SARAL YENİDEN
Of Ziraat Odası başkanlığına Berkant Saral seçildi. Odada yapılan genel kurulun ardından gidilen seçimde 70 delegeden 64'ü oy kullandı. Berkant Saral 53 oyla başkan seçilirken, diğer aday Yunus Hacıahmetoğlu 10 oy aldı, 1 oy ise geçersiz sayıldı. Saral, Of'a ve Ziraat Odası'na güzel hizmetler vermek istediklerini belirtti.

TEŞEKKÜRLER GÜMRÜKÇÜOĞLU
Trabzon’un Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yapımına bir süre önce başlanan cami ve otopark inşaatı tamamlandı. Mahalleli Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na cami ve otoparkı bitirip Trabzon’a kazandırdığı için teşekkür etti. Gümrükçüoğlu da, “Soğuksu Mahallesi’ne kazandırdığımız cami ve otopark ile bu güzide mahallemizin ve bölgemize hizmet veren hastanemizin iki önemli ihtiyacını karşılanmış olacağız. Bölgenin önemli iki eksikliğini gidermiş olduk. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

BAKAN TURHAN PARMAK ISIRTTI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan 31 Mart Yerel seçimleri öncesi hem partisinin propaganda çalışmalarına destek vermek, hem de KTÜ’de katılacağı bir konferans nedeniyle memleketi Trabzon’a geldi. Bakan Turhan 2 günlük Trabzon programında adeta tek dakika boşa geçirmeden performans sergiledi. Bakan Turhan’ın bu performansı dikkat çekti.

PROJELER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zozrluoğlu önümüzdeki günlerde projelerini kamuoyu ile paylaşacak. Zozlruoğlu’nun sır gibi sakladığı projeler arasında turizmden ulaşıma, kültürden spora ses getirecek yatırımların olduğunun öğrendik. Zorluoğlu u konuda dersine iyi çalıştığını dillendiriyor. Bakalım Trabzon’a ne gibi projeler sunacak AK Parti ve Zorluoğlu.

GİTMEDİK STK BIRAKMADI
Evet, gitmedik Sivil Toplum Kuruluşu bırakmadı. Kimden mi bahsediyoruz, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy’dan. Aksoy, son süreçte STK ziyaretlerine ağırlık verdi. Aksoy bu ziyaretlerde dinlediği eleştiri ve önerileri de kendisine yol haritası yapıyor. Şehrin eksiğini de en iyi bilen isimler STK’lar olunca Aksoy bu birikimden faydalanmak istiyor anlaşılan.

MECLİSTE YARIŞ KIZIŞTI
Belediye Meclis Üyeliği için aday listesine girebilmek adına kimler kimleri devreyi sokuyormuş yazsak inanmasınız. Öyle isimler, öyle kişilerden kendisinin adının parlatılması adına talep de bulunuyor ki yok böyle bir şey dedirtecek cinsten. Şu listeler bir netleşse de herkes huzura kavuşsa arttık.

Editör: Haber Merkezi