CORA’NIN YOĞUN TEMPOSU
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, ilk dönemki milletvekilliği döneminde olduğu gibi ikinci milletvekilliği döneminde de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu yönetim kurulu üyeliği görevini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Cora, aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Romanya dostluk grubu başkanlığına da getirildi. Yoğun bir tempoda Meclis çalışmalarını sürdüren Cora, 2019 bütçesiyle ilgili Mecliste çalışmalarına devam ediyor. Cora, Meclisi yoğun gündemine rağmen Trabzon’u da ihmal etmiyor. Her hafta sonu Trabzon’a gelen Cora, vatandaşların bireysel talepleriyle yakından ilgileniyor. Milletvekili Cora, bu yoğunluktan ötürü zaman zaman gelen telefonlara cevap veremediğinden ötürü de tüm vatandaşlardan helallik istiyor.

REVİ: MİLLET OYUNA GELMEZ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, FETÖ’nün emniyet ve yargı içerisindeki hain mensupları tarafından tasarlanarak 2014’teki yerel seçimler öncesinde başarısızlıkla sonuçlanan 17 ve 25 Aralık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yargı kumpasının hafızalardan silinmediğini söyleyen Revi, yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Partiyi zayıflatmak için aynı şebekelerin farklı maskelerle yeni yöntemler deneyecek olduklarının herkesçe bilinmesi gerektiğinin ifade eden Revi “Bugün yine benzer yöntemleri deniyorlar. Milletimizi çeşitli manipülasyonlarla sokağa dökmeye çalışanlar AK Parti’yi yani milletin iradesini kabullenemeyenlerdir. İnşallah milletimiz hiçbir şekilde bu ihanet çevrelerinin oyunlarına gelmeyecek ve milletin hizmetkârı olan AK Parti bu seçimlerden de zaferle çıkacaktır” dedi.

ÇELİK’TEN MİNİK MİRAÇ’A ZİYARET
Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik beraberindeki İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik, Özel Harekat, Yunus ve Şahin birimlerinde görevli Polis Memurları ile birlikte kas hastalığı yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkûm olan 9 yaşındaki Miraç Aydın’ı evinde ziyaret etti. Çevik, Aydın için hazırlanan polis üniformasını kendisine hediye ederken, Aydın'ın sağlık durumu ile ilgili ailesinden bilgi aldı ve sohbet etti. Çevik, Miraç Aydın'ın polislik mesleğini seçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın ise derslerinin çok iyi olduğunu ve en büyük hayalinin ise polis olmak olduğunu belirtti.

KALYONCU’DAN DAVET VAR
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğimiz ve Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Türk Eximbank) işbirliğinde bugün saat 14.30'da DKİB Hizmet Binası’nda Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım'ın sunumuyla “İhracatın Finansmanında Türk Eximbank” konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, iş adamlarını ve ihracatçıları toplantıya davet ederek “Söz konusu toplantı ile Türk Eximbank tarafından ihracatçılarımız için önemli imkânlar içeren yeni uygulamaların tanıtılması ve bu yolla bölge sanayici, işadamları, finans sektörü temsilcileri ve ihracatçıların birebir en yetkili ağızdan bilgilendirilecek” dedi.

PAZARKAPI’DA AYDINLATMA İSYANI
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Pazarkapı Mahallesi’nin bazı cadde ve sokaklarında yetersiz aydınlatma vatandaşların tepkisine neden oluyor. Gazetemizi arayan bir vatandaş şikayetini dile getirerek yetkilileri göreve davet etti. Vatandaş, “Bazı cadde ve sokaklarda aydınlatma iyi ama bazı yerlerde ise yetersiz. Aydınlatmanın yetersiz olduğu cadde ve sokaklarda geceleyin yürümekte zorluk çekiyoruz. Kimin nereden çıkacağı belli değil, açıkçası gece sokakta yürümekte çekiniyoruz. Bir an önce yetkililerimizin önlem almasını istiyoruz, sokak aydınlatma lambalarının artırılmasını istiyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi