SONUNDA GELİYOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önümüzdeki hafta Trabzon’da olacak ve şehrin gündemindeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulunacak. Hiç şüphesiz en önemli konu demir yolu güzergahı. Bakan Karaismailoğlu’nun bu konunda oluşan belirsizliği ortadan kaldırması bekleniyor. Trabzonlu’nun isteği yapılacak güzergah açıklamasının şehrin hayrına olması. Ayrıca şehir içi trafiği için düşünülen ve tepki çeken tünel ve viyadük projeleri ile ilgili de Bakan Karaismailoğlu’ndan açıklama yapması bekleniyor. Bakan Karaismailoğlu bu konularda acaba neler söyleyecek? Biz de merakla bekliyoruz açıkçası.

İNCE BÖLGEDE
Sivas’tan başlattığı Bin Günde Memleket Hareketi programı kapsamında ziyaretlerini sürdüren Muharrem İnce Karadeniz programı için dün gece Trabzon’a geldi. İnce bugün Artvin, Borçka, Hopa, Arhavi ve Rize’de vatandaşlarla bir araya gelecek. Programlarının ardından bu akşam Trabzon'a gelecek olan İnce saat 18.30'da Trabzon şehir merkezinde halka buluşacak. İnce yarın da Giresun, Ordu ve Samsun programları için şehirden Trabzon’dan ayrılacak. İnce’ye Trabzon programı boyunca Ali Ayaz eşlik edecek.

GENEL MERKEZ KAYA’YA GÜVENİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Genel Merkez tarafından Yeşil Yol davasını takip etmesi için görevlendirildi. Kaya sosyal medya hesabından konu ile ilgili şu paylaşımda bulundu: “Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle CHP Trabzon İl Başkanımız Ömer Hacısalihoğlu ile birlikte Yeşil Yol davasını takip etmek üzere Rize’deyiz. Yaylasına, doğasına sahip çıkanlar değil; Karadeniz’in bağrına bu hançeri saplayanlar yargılanmalıdır.” Milletvekili Kaya, kısa sürede Ankara’da partisinin etkin isimlerinden birisi durumuna geldi. Genel Merkez’in bölgedeki görevlendirmeleri Milletvekili Kaya’ya gösterilen güven, ortaya koyuyor.

İYİ PARTİ’DE KONGRE ZAMANI
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli partisinin Genel Merkez kongresi için Ankara’ya gitti, Kuvvetli yolculuk öncesinde, “’Medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer’ bir slogan değil Türk milleti ve devleti yıllarca sürüklenmek istenen karanlıktan aydınlığa çıkaracak; kararlı bir anlayış, bir yürüyüşün ifadesidir. Bu anlayışı hâkim kılmak adına 20 Eylül 2020 tarihinde yapılacak İYİ Parti 2. Olağan Kongresi’nde partimizin kurucu lideri Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i yeniden genel başkan seçerek onun önderliğinde kararlı yürüyüşümüzü davam ettirmek için Covid-19 belasına aldırmadan yollardayız. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi. Genel Merkez kongresinin Trabzon’a yansımaları da olacaktır muhakkak. Bakalım kongreden neler yansıyacak.

ÇAKIROĞLU MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu’nun babası Süleyman Çakıroğlu’nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Çakıroğlu’nun baba acısını yürekten hissettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Değerli Meclis Üyemiz Davut Çakıroğlu’nun sevgili babası Süleyman Çakıroğlu’nun vefatı nedeniyle derin üzüntü içerisindeyim. Çakıroğlu ailesinin kıymetli büyüklerinden merhum Süleyman Çakıroğlu, her zaman saygıyla ve hayırla yad edilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Rahmet-i Rahman’a kavuşan Süleyman Çakıroğlu’na Allah’tan rahmet, Meclis Üyemiz Davut Çakıroğlu başta olmak üzere kederli Çakıroğlu ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet, ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi