ZORLUOĞLU ARŞINLIYOR
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Sıfır Atık Projesi kapsamında, vatandaşlarımızı daha az plastik poşet kullanımına yönlendiren çalışmalara destek anlamında önemli bir adım attı. Zorluoğlu, ‘Çevre Dostu Trabzon’ sloganıyla hazırlattığı bez çantaları, ilk olarak Kireçhane Mahallesi’nde kurulan Köylü Pazarı’nda eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte dağıtmaya başladı. Köylü kadınların, kendi yetiştirdikleri organik ürünleri ve el emeğiyle hazırladıkları gıdaları satışa sunduğu pazarı ziyaret eden Zorluoğlu çifti, yaklaşık beş ay önce kurulmaya başlanan pazar yerinde bereketli kazanç diledikleri esnaf tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Daha sonra Zorluoğlu Beşirli Sahili’nde görüldü. Ailesiyle birlikte güzel havanın tadını çıkaran Zorluoğlu’nu gören vatandaşlar, “Başkan dediğin böyle olmalı. Şehri yaşayan bir başkan adayının olması sevindirici” yorumlarında bulundu. Zorluoğlu günün akşamında da Trabzonspor- Başakşehir maçını tribünden izledi.

MUSTAFA KEMAL İZDİHAMI
Gazeteci yazar Yılmaz Özdil kaleme aldığı Mustafa Kemal kitabı için Trabzon'da imza günü düzenledi. Trabzon'da bir kitap evinde düzenlenen imza gününde Özdil, okuyucuların kitaplarını tek tek imzaladı. Uzun kuyrukların oluştuğu imza gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

KÖPRÜLÜ YENİDEN
Gümüşhane Gazeteciler Cemiyetinin 4.olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Hüseyin Çelik ve mevcut başkan Sezai Köprülü yarıştı. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı kongreye 54 delegeden 38’i katılırken oyların 24’ünü alan mevcut başkan Sezai Köprülü yeniden başkan seçildi. Köprülü’nün asil yönetim kurulunda Temel Tunç, Recep Ergin, Muhammet Çelik, Bekir Bulut, asil denetleme kurulunda ise İbrahim Özdemir, Kamil Aktürk ve Veysel Cebel yer aldı.

SONNOKTA'DA BAŞLADI ŞİMDİ O BAŞKAN ADAYIYLA
Trabzon basının genç isimlerinden olan ve özellikle fotoğraf alanında ön plana çıkan Onur Emre Sarısoy, AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Sait Gürsoy'un basın danışmanı olarak çalışmaya başladı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'nin 2014 2017 yılları arasında Basın Danışmanlığını başarılı bir şekilde yürüten Sarısoy mesleğe ilk adımını da 2013 yılında gazetemizde atmıştı. 2017 Genel Seçimlerinde de AK Parti İl SKM Tanıtım Medya Sorumlusu olarak görev alan Sarısoy'un Gürsoy'un seçimi kazanması halinde kendisiyle yola devam edeceğini öğrendik ve Sonnokta ailesi olarak sevindik. Sarısoy'a başarılar diliyoruz.

BOZ GÜVEN TAZELEDİ
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile yapılan kongrede mevcut başkan Köksal Boz güven tazeledi. Boz, Yeşilay Trabzon Şubesi’nin kamuoyunda ki tanınırlığına dikkat çekerek, “Geçmiş 3 yıllık dönemde birlikte olduğumuz bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok başarılı çalışmalara birlikte imza attık. Öncelikle il sağlık ve il milli eğitim müdürlüğümüz başta olmak üzere bütün kurumlarımıza da uyumlu bir çalışma sağladığımız için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi