SOYLU İZDİHAMI
Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri’nde etkinlik alanını ziyaret eden ve stantları tek tek gezen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu adete rüzgar estirdi. Soylu’nun etkinlik alanına girmesi ile birlikte izdiham oluşurken vatandaşlar kendisi ile fotoğraf çektirmek için yarışa girdiler. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu istekleri geri çevirmeyerek herkesle aynı fotoğraf karesine girmeye çalıştı.

TRABZON’DA HİSSETTİM
İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, AKM’deki Trabzon Günleri’nde Ortahisar Kaymakamlık standını ziyaret etti. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Ortahisar Kaymakamlık standını ziyaret ederek Kaymakam Tolga Toğan’dan Trabzon Tanıtım Günleri ile ilgili bilgi aldı. Kaymakam Tolga Toğan, Trabzon Tanıtım Günleri anısına Bakan Süleyman Soylu’ya bir tablo hediye etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bakan Süleyman Soylu stantları tek tek gezerek, “Muhteşem bir organizasyon. Olağanüstü bir farkındalık görüyorum. Kendimi Trabzon'da hissettim” dedi.

EN AKTİF BAŞKANLAR
Trabzon Günleri’nin en aktif belediye başkanlarının başında Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim yer aldı. Başkanlar ilçe belediyelerinin stantlarında ziyaretçileri karşılayıp birebir ilgilendiler.

PEKŞEN DEDİ Kİ…
CHP Parti Meclisi Üyesi Haluk Pekşen de Trabzon Günleri’ni ziyaret eden isimlerdendi. Organizasyon alanında bulunan ziyaretçilerin ilgisi ile karşılaşan Pekşen stantları tek tek gezmeyi de ihmal etmedi. Pekşen, Beşikdüzü Belediyesi’nin standında uzun süre kalarak vatandaşlarla sohbet etti. Pekşen, gündeme yönelik değerlendirmelerde de bulunup Türkiye’de siyasetinin yeniden şekillendiğini belirtti.

AKM’YE YAKIŞMADI
Trabzon Günleri’nin buluşma noktası olan Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nin teknik yetersizliği hem ziyaretçileri hem de stant kuran katılımcıları isyan noktasına getirdi. Telefon ve internet hattının yetersiz olduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde hemen herkes iletişim kurmak için etkinlik alanının dışına çıkmak zorunda kaldı. Bu görüntü de Atatürk Kültür Merkezi’ne hiç ama hiç yakışmadı.

TAKDİRLİK HAREKET
Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlarda teröristlerle çıkan çatışmada 4 askerimizin şehit olup, 6 askerimizin yaralanmasının ardından Trabzon Günleri’nde yapılması planlanan konser ve müzik programları da iptal edildi. Trabzon Valiliği’nin aldığı bu karar takdir topladı

TAŞAN’A HAYIRLI OLSUN
Türk Diş Hekimleri Birliği yeni yönetim kurulu yapıldı.18’04,2019 tarihinde yapılan MYK toplantısında Trabzon Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Önder Taşan Genel Başkan vekilliğine seçilmiştir. Biz de hemşerimiz, gururumuz Önder Taşan’a hayırlı olsun diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi