SALGINLA MÜCADELE TOPLANTISI
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, vali yardımcıları ve kaymakamlar ile toplantı gerçekleştirerek, Trabzon'da koronavirüs salgın sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve önümüzdeki süreçte yapılmasını istediği uygulamaları sıraladı.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdeli bir haber için bugünü işaret etmesinin ardından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç paylaşımda bulundu. Genç'in paylaşımı şöyle: “Sabırsızlıkla bekliyoruz. Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağı bu müjde nedir? Bilenleri misafir edeceğim.”

HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN
Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Bütün İslam aleminin ve aziz milletimizin Hicri 1442 yılını ve Muharrem ayını tebrik ediyor; hicri yeni yılın ve Muharrem ayının ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve İYİ Parti Of İlçe Başkanı Avni Karamustafaoğlu Of'ta sel ve heyelandan zarar gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Yargıtay Ceza Kurulu Üyesi Mehmet Osmanoğlu ve MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Osmanoğlu ve Kaan’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

GEREKSİZ TEMASTAN KAÇININ
Çin’de başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını Trabzon'da da sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi'den salgınla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. Başhekim Türedi, Trabzonlulara seslenerek vaka sayısının giderek metropol illerle yarışacak düzeye yaklaştığına vurgu yaptı.

Başhekim Türedi, Trabzonlu vatandaşların daha dikkatli olması gerektiğine vurgu yaparak, "Trabzonlu hemşehrilerim hepinizi seviyoruz ama artık kendinize gelin lütfen. Trabzon bir metropol değil, sağlık kapasitemiz metropoller kadar değil, günlük vakalarda metropoller ile yarışacağız neredeyse. Lütfen gereksiz temastan kaçının ve evlerinize dönün artık" ifadelerini kullandı.

ÇAKIROĞLU’NUN YERİNE GELDİ
İYİ Parti, Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekilinin Aslan Güner olmasına karar verildi. 11 Ağustos’ta gazetemizde Güner’in bu görev için ön planda olduğunu yazmıştık. Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi olan Güner, Davut Çakıroğlu’nun istifası neticesinde boşalan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevini sürdürecek.

Aslan’ın grup başkanvekili olarak görevlendirilmesine ilişkin konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevini bundan sonra Aslan Güner arkadaşımız yürütecek. Kendisinin bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden kuşkum yok. Şehrimizin geleceği ve hemşerilerimizin beklentilerinin karşılanması için gerekli adımları atmaktan çekinmeyeceğiz. Bu doğrultuda Aslan Güner’e yeni görevinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Güner ise, “Beni, bu göreve layık gören İl Başkanımız Sayın Azmi Kuvvetli’ye teşekkür ediyorum. Partimizin siyaset anlayışına bağlı kalarak yürütecek olduğum grup başkanvekilliği görevimde önceliğim Trabzon halkının sesi olmaktır, bu doğrultuda gerekli çabayı göstereceğim. Allah bizleri mahcup eylemesin” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi