DALÇIK ŞUBAT’TA
Trabzon Valiliği’nde dün düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında 11.Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Yomra Kaşüstü’nde devam eden dalçık çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. ‘Hedefimiz Ocak sonu Şubat başı gibi trafiği vermek. Belki daha erken alttaki kuzey yolunu trafiğe açmayı planlıyoruz. Daha sonra diğerini de açacağız” dedi. Öte yandan daha erken tarihlerde tamamlanması gereken projenin özellikle TEDAŞ elektrik hatlarının taşınması sırasında çıkan aksaklıkların neden olduğu açıklanmıştı.

ERDEM SAHAYA İNDİ
Beşikdüzü Belediyesi için partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan aday adaylığını açıklayan Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cahit Erdem, seçim çalışmalarına erkenden başladı. Fırsat buldukça memleketi Beşikdüzü’nde vatandaş ve esnaf ile bir araya gelen Erdem, ilçenin ve onların sorunlarını dinliyor. Erdem, vatandaş ve esnafın taleplerini tek tek not alıyor. Erdem, Beşikdüzü’nü tekrar partisi CHP’ye kazandırmak için şimdiden kolları sıvayarak erkenden çalışmalara başlaması partili arkadaşlarının da takdirini kazanıyor.

CHP’Lİ DAYI İLE YENİDEN
Trabzon Belediyesi eski meclis üyesi Ömer Dayı, partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden belediye meclis üyesi olmak için kollarını sıvadı. Meclis üyeliği zamanında Trabzon Belediye Meclisinde şehrin sorunlarını dile getirme noktasında başarılı olan Dayı, Ortahisar Belediyesi veya Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne meclis üyesi olmak için partinin önde gelen isimleri ile istişarelerini sürdürüyor. Partisinde birçok kişinin desteğini alan Dayı’nın meclis üyeliği ilgili adaylığını açıklayacağı öğrenildi.

YILDIZLAR DA ADAY ADAYI
2019 yerel seçimlerinde doğru Trabzon’da aday adayları resmen başvurularını yapmaya başladı. Beşikdüzü belediye başkanlığı aday adaylığı için CHP’den Doç.Dr. Mehmet Yıldızlar da aday adaylığını açıkladı. Tüm Aday Adaylarına başarı dileklerini ileten Yıldızlar, “Tek dileğim o dur ki; arkadaşlarım adaylık sürecinde ve sonrasında birbirleri incitmesinler belirlenen adayın etrafında birleşsinler. Ben hiç kimseyi incitmeyeceğim, buna söz veriyorum. Beşikdüzü’nü geri almak için tüm aday adaylarının elini taşın altına koyması ve de özverili davranması namus ve vicdan borcumuzdur. Burada şahıslar değil Beşikdüzü ve Beşikdüzü insanı önemlidir. Başka da; hiçbir şeyin önemi yoktur. Eğer böyle davranırsak Beşikdüzü’nü yeniden hak ettiği platformda göreceğimizden kuşkum yok” dedi.

ARAKLI MERKEZE GENÇ MUHTAR
Yerel seçimler yaklaştıkça Araklı’da seçim heyecanı artıyor. Belediye başkan adaylığı için yarış devam ederken muhtar adayları da tek tek ortaya çıkmaya başladı. Araklı Merkez Mahallesi için Araklı Bayram Devlet Hastanesi’nde güvenlikçi Muammer Aygün, muhtar adaylığını açıkladı. Açıklamalarda bulunan Aygün, “Merkez Mahallesinin bir çok sorunu var bizde bunları biliyoruz. Çok güzel bir ekip oluşturduk Allah’ın izniyle bu işi başaracağız. Araklı Merkez Mahallesinin sorunlarını çözmeye talibiz” dedi

Editör: Haber Merkezi