EKİM’İN PROJELERİ ALKIŞ TOPLADI
Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim dün düzenlediği toplantı ile projelerini tanıttı. Ekim’in toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekillerinin yanı sıra, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Ekim’in projelerine baktığımızda ilçe turizmini şaha kaldıracak düşünceler olduğunu söyleyebiliriz. Yaylacık Spor Kompleksi, Yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezleri, Yaylacık ve Söğütlü Sahil düzenlemeleri gençlik için muhteşem projeler. Turizm projeleri arasında, Ortamahalle, Dağ ve yayla turizmi, Hıdırnebi ve Kayabaşı Kış turizmi projesi, Uçarsu-Simba turizm merkezi, Millet Bahçesi projeleri ise gerçekten dikkat çekici. Tanıtım programı sonrası salondan çıkanların çoğu, “Başkan bu projelerin yarısını yapsın Akçaabat il olur” dedi.

ERDEM ŞEN’E ANLAMLI PLAKET
Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’e Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesine vermiş olduğu değerli hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninde söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Arsin OSB olarak gerçekleştirdiğimiz önemli projelerde desteğini, yardımlarını bizlerden esirgemeyen ve yeni projelere ilişkin düşünceleriyle de yolumuzu açan Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen’e şahsım, Yönetim Kurulum ve Bölge sanayicileri adına teşekkür ederim.” dedi. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ise Organize Sanayi Bölgesinin Arsin ilçesinin gelişmesine yaptığı katkıya vurgu yaptı. Şen, “Bu anlamlı plaket için başta Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine ve Bölge Sanayicilerine teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

AHİ EVREN CAMİ AÇILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahi Evren Cami bugün ibadete açılıyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yapımına başladıkları cami ve otopark inşaatını tamamladıklarını ifade etti. Cami ve otoparkı yarın (22 Mart Cuma günü) hizmete alacaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Halkımıza vermiş olduğumuz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece bölgenin önemli iki eksikliğini gidermiş olduk” diye konuştu.

MÜDÜRLERE LGS ÖDÜLÜ!
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında liselere giriş sınavında Türkiye birincisi olan Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki tüm ilkokul ve ortaokul müdürleri başarı belgesi ile ödüllendirildi. Hasan Ali Yücel İlkokulu Şehit Eren Bülbül Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Tolga Toğan, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürleri Murat Eskicioğlu, Süleyman Adıgüzel, Cemil Karakaş, Emrah Koşar’ın yanı sıra Ortahisar’da görev yapan ilkokul ve ortaokul müdürleri katıldı. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Tolga Toğan, “Marifet iltifata tabidir. Anaokulundan liselere kadar öğretmenlerimizden idarecilerimize, velilerimizden öğrencilerimize, güvenlik görevlimizden yardımcı hizmet personelimize kadar tüm paydaşların katkısı olduğuna inanıyorum ve katkısı olan herkesi tebrik ediyorum. Tabi bu başarıyı biz sürdürebilir kılmak zorundayız” dedi.

AKÖREN’DE AKPINAR İDDİALI
Trabzon’un Akçaabat ilçesi Akören Mahallesi muhtar adayı Hayati Akpınar, 4 adaylı muhtarlık yarışında kazananın sonuçta Akören Mahallesi olacağını söyledi. Bugüne kadar yarım kalan ve bitirilemeyen hizmetleri sonuca kavuşturmak için aday olduğunu belirten Akpınar, “Mahallemizin kendine has sorunları var. Trabzon’un Büyükşehir olmasından sonra mahalle sakinlerimiz haklı olarak daha iyi hizmet ve kolaylık istiyorlar. En tabii hakları. Gençliğimden aldığım enerjiyle, mesleğimden edindiğim tecrübe ve mahallelimizin destekleriyle yakışan hizmetleri yapacağız. Ulaşım hizmetlerinin eleştirilemeyecek derecede iyileştirilmesi, ev hanımları, yetişkinler, çocuk, genç ve yaşlıların beklentilerinin karşılanması, sağlık, oyun ve dinlenme alanı, alt yapı hizmetleri noktasında koşan koşturan bir yönetim anlayışıyla görev yapacağız. Tüm mahalle sakinlerimizin koşulsuz desteğini bekliyoruz, 31 Mart sonrası inşallah çok güzel yeni bir dönem başlayacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi