İYİ PARTİ’NİN 5 BİN HEDEFİ
İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu dün kamuoyuna duyuruldu. Zorlu Grand Otel’de gerçekleşen toplantıda Milletvekili Hüseyin Örs ile parti yönetimi yer aldı. Basın toplantısı ve yeni yönetim kurulu üyelerinin tanıtımının ardından İYİ Parti tarafından Meydan Parkı’nda üye kayıt standı açıldı. Türkiye genelinde İYİ Parti’nin üye toplama kampanyası böylece Trabzon’da da başladı. 2 binin üzerinde üyesi olan İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı çalışmalarla birlikte yıl sonuna kadar 5 bin üyeyi hedefliyor.

AVRASYA’NIN BAŞARILI BÖLÜMÜ
Avrasya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği oldukça başarılı bir bölüm olarak dikkatleri üzerinde topluyor. Özellikle Enerji Bağımsızlığı ve Dalga Enerjisi Çalıştayı’yla dikkat çeken bölüm ayrıca öğrencilerin başarılı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Avrasya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan birçok öğrencinin seçkin iş alanlarında iş sahibi olduğu da öğrenildi.

Kuşkusuz bu başarıda en önemli paya bölüm başkanlığını yürüten bilim adamı Dr. Öğr. Üyesi Ferudun Keskin sahip. Böyle bir akademisyeni kadrolarında bulundurdukları için de başarının en önemli mimarları olarak da Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız’dan söz etmeden geçilemez.

TEMA DESTEK BEKLİYOR
TEMA Vakfı İzmir’in Karabağlar mevkisinde çıkan ve kuvvetli rüzgâr nedeniyle büyük bir alana yayılan orman yangınının ardından İzmir’in ağaçlandırılması için bir çalışma başlattı. Dileyen herkes TEMA Vakfı’nın Türkiye İş Bankası Levent Şubesi (1035) TR18 0006 4000 0011 0351 2730 60 numaralı banka hesabına fidan bağışı yaparak çalışmaya destek olabiliyor. Bir fidan bedeli 10 TL olarak belirlenirken TEMA Vakfı, Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki vatandaşlardan da destek bekliyor.

KAÇAK DOLMUŞLAR BIKTIRDI
Trabzon Meydan’a gelmemesi gerektiği hâlde kaçak gelen dolmuşlar bıktırdı. Güzergâhı üzerinde Meydan olmamasına ve bir kısmının duraklarının Çömlekçi’de bulunmasına rağmen Yomra tarafından gelen bazı uzun minibüsler Trabzon Barosu yönünden Meydan’a doğru geliyor.

Yolcularını Sağıroğlu Otelin hemen önünde boşaltarak hem oradaki hem de yol boyu trafiği işgal eden dolmuşlar artık hem trafikteki araç sahiplerini hem Meydan’a gelme yetkisine sahip asıl dolmuşçuları canından bezdirdi. Şana dolmuşçuları bu anlamda rahatsızlık duyarken kaçak dolmuşların bazılarının da yolcularını Boztepe’ye doğru çıkıp Fatih Parkı yakınlarında bıraktığı öğrenildi.

DİKKAT ÇEKEN ZİYARET
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası yazar Sadık Albayrak’ı ziyaret etti. Albayrak’ı yaylada ziyaret eden Bıyık, birlikte çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak şunları yazdı: “Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası, Mütefekkir/Yazar Sadık Albayrak'ı Dernekpazarı ilçesi Parma Yaylası'nda ziyaret ettim. Memleket meseleleri ve Trabzonspor üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri ve tecrübe paylaşımlarından ötürü kendilerine teşekkür ederim.”

Editör: Haber Merkezi