TEŞEKKÜRLER CUMHURBAŞKANIM
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Yatırım Adası konusunda paylaşımda bulundu. Ayvazoğlu’nun paylaşımı şöyle: “Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım. Şehrimizde istihdamın artırılmasına ciddi manada katkıları olacak, Arsin İlçemizde 277 hektar alan üzerinde yapımı planlanan alan; 24.08.2019 tarih ve 1481 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararıyla Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi Olarak İlan Edilmiştir. Ülkemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

KOFOĞLU’NUN ACI GÜNÜ
Trabzon un sevilen işadamlarından ve eski siyasetçilerinden Şemsettin Kofoğlu’nun eşi Havva Kofoğlu hayatını kaybetti. Mehmet Kofoğlu, Ali Yılmaz Kofoğlu, İsmail Hakkı Kofoğlu, Temel Kofoğlu ve Fatih Kofoğlu’nun da annesi olan Havva Kofoğlu sevenlerini yasa boğdu.

Dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kofoğlu bugün öğle namazına müteakip Çaykara Merkez Camii’nde kılınacak namazın ardından Işıklı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak. Biz de merhume Havva Kofoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

GÖRKEMLİ VEDA
Akçaabat’ta 5 yıl boyunca görev yapan ve birçok projede imzası olan Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel’in atamasının İstanbul Bayrampaşa ilçesine yapılması sebebiyle kendisine veda yemeği düzenlendi. Duygu yüklü anların yaşandığı veda yemeğinde Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel’e birçok hediye takdimi oldu.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’a kazandırdıkları ve Akçaabat’ın yararına olan her projenin yakın takipçisi olan Kaymakam Dr. Soner Şenel’e Akçaabat hatırası telkâri örneklerinden hediye etti. Şenel, “Vedalar her zaman hüzünlüdür. Akçaabat’ta beş yıllık bir yaşanmışlığımız var. Artık biz Akçaabat’ı kendi memleketimiz gibi görüyoruz. Kapımız sizlere her zaman sonuna kadar açıktır” dedi.

DÖNÜM NOKTASI OLACAK
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyareti ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Genç, bir dizi açılışlar yapmak ve teşekkür etmek üzere Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretinin bölgeye yapılacak yatırım ve projelerle ilgili bir dönüm noktası olacağını söyledi. Başkan Genç, AK Parti iktidarları döneminde son 15 yılda Trabzon'un yapılan proje ve yatırımlarla büyük bir atılım gerçekleştirdiğini dile getirdi.

SEL BÖLGESİNE GİTTİ
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, sağanak yağışın ardından oluşan sel nedeniyle felaketin yaşandığı Samsun'un Salıpazarı ve Terme ilçelerine gitti. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, beraberinde İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu'ndan oluşan heyet ile birlikte sel felaketinin yaşandığı bölgeyi ziyaret edip incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Örs, “Geçen yıl il ve ilçe ziyaretlerimiz kapsamında Salıpazarı ve Terme ilçelerini ziyaret etmiştim. Ne yazık ki bu kez acı bir felaket sonrası buraya geldik. Salıpazarı'nda selin tahribatı oldukça büyük” dedi.

Editör: Haber Merkezi