BAYRAM İKRAMİYELERİ YATIYOR
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emekliye Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 31 Mayıs’ta ödeneceğini açıkladı. Emekliye Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 31 Mayıs’ta ödeneceğini bildiren Selçuk, ödenecek ikramiye miktarının ise 10,7 milyar lira olduğunu belirtti. Emekli Sandığı emeklilerinin aylıklarının her ayın 1’i ile 5’i arasında ödendiğini hatırlatan Selçuk, 4 ve 5 Haziran’a denk gelen aylık ödemelerinin Ramazan Bayramı dolayısıyla 3 Haziran Pazartesi günü yapılacağını kaydetti.

ARSİN’DE DEV SOFRA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği halk iftarı Arsin ilçesinde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ve Arsin Belediyesi’nin birlikte düzenlediği halk iftarına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Arsin Kaymakam Vekili Hasan Balcı, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şen ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı. Arsin Sahil Parkı’nda düzenlenen iftar öncesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı konser verirken iftara katılan her bir vatandaşla Başkan Zorluoğlu ve Başkan Gürsoy bizzat ilgilendi. Yoğun bir katılımın olduğu iftar sonrasında ise Başkan Gürsoy iftar organizasyonunda emeği geçen personellere ve iftar alanında bulunan çocuklara dondurma ikram etti. Vatandaşların Zorluoğlu ve Gürsoy’a ilgisi de görülmeye değerdi.

KURULTAYDA BULUŞTULAR
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs İYİ Parti’nin 3. Olağanüstü Kurultayı’nda bir araya geldi. İkili kurultayda yan yana poz vermeyi de ihmal etmedi. Kurultayda konuşan Genel Başkan Akşener de konuşmasında, Türkiye'nin ekonomik sorunlarla boğuşur hale getirildiğini söyledi. Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerine iptal etmesine ilişkin kararına da değinen Akşener, bunun demokrasi geleneğine vurulan darbe olduğunu, Türkiye'de hukukun, adaletin yerle bir edildiğinin gösterdiğini savundu.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin “Büte Kalma Sahura Kal” sloganı ile hayata geçirdiği projeye öğrenciler teşekkür etti. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde sınav dönemi olduğu için kütüphanede ders çalışan öğrencilere sahur ikramında bulunulması öğrencileri sevindirdi. Öğrenciler Büyükşehir Belediyesi’ne bu hassas davranıştan ötürü teşekkürlerini iletirken final haftası boyunca, bu uygulamanın süreceği belirtildi.

AYVAZOĞLU UNUTMADI
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Necip Fazıl Kısakürek’i andı. Ayvazoğlu, “Neler kaybetti insan… Türk şiir, fikir ve sanat dünyasının en önemli isimlerinden biri olan 20. Asrın Sultanüş Şuarası Necip Fazıl Kısakürek’i doğum ve ebediyete irtihalinin yıldönümünde saygı ile anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” paylaşımında bulundu.

Editör: Haber Merkezi